Star Vie Helion 2024
  • Star Vie Helion 2024
  • Star Vie Helion 2024

Star Vie Helion 2024

PVP: 1 870,38 kr
1 688,96 kr
-10% Star Vie
Star Vie Helion PSTHELION | Upptäck den nya Star Vie Helion 2024, perfekt för nybörjare som söker kvalitet och precision på padelbanan. Känn innovationen i varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Helion padelracket

Om du nyligen har börjat med padel, är Helion racketen från Star Vie din perfekta partner. Designad för att ge dig ett optimalt spel, kommer denna racket att ge dig en mjuk och flexibel känsla, förstärkande din förmåga att slå hårt och exakt varje gång bollen närmar sig din position.

Denna racket utmärker sig inte bara för sin banbrytande teknik, utan också för dess komposition av glasfiber på planet och dess innovativa Ultra Speed Soft gummi. Båda elementen kombineras perfekt för att ge dig en högre bollutgång och en oöverträffad komfort under dina matcher på padelbanan.

Egenskaper för Helion racketen

  • Ultra Speed Soft gummi med ultra mjuk densitet för exceptionell komfort i varje slag.
  • Rund form med optimal punkt i mitten av planet.
  • Mixed tubular tillverkad av kol- och glasfiber för ökad elasticitet och bollutgång.
  • Reinforcement Torsion System i racketens hjärta för att minimera vibrationer vid slag.
  • Xtreme Spot-teknik för att optimera den sötaste punkten tack vare glasfiber av olika vikter.
  • Ingår i Star Vie 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Den här modellen är perfekt för padelspelare som just har börjat sin sportresa och letar efter en start-racket. Helion är tillverkad av de finaste materialen och erbjuder utmärkt prestanda, vilket gör den till det idealiska valet för dem som vill utveckla sitt spel med den bästa kvaliteten i sina händer.

Varför kommer du att gilla den?

Racketen Helion är inte bara en annan på marknaden, den är en av Star Vies stjärnprodukter för säsongen 2024. Med den kommer du inte bara att förbättra dina färdigheter, du kommer också att känna passionen och engagemanget som detta varumärke lägger in i varje produkt. Perfekt för att förbättra och förstärka nybörjares spel.

Läs mer om varumärket Star Vie

Star Vie är känt inom padelvärlden för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan grundandet har detta märke syftat till att ta sporten till en annan nivå, genom att erbjuda produkter som inte bara uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, utan också anpassar sig till varje spelares behov.

Genom åren har Star Vie förstärkt sin position som ett av de ledande märkena på padelmarknaden. Varje produkt reflekterar deras passion och engagemang för sporten, och deras ständiga strävan efter perfektion. Genom att välja Star Vie väljer du tradition, innovation och kvalitet.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Comfort Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter