Gymsäck padel Starvie svart
  • Gymsäck padel Starvie svart

Gymsäck padel Starvie svart

PVP: 109,15 kr
54,30 kr
-51% Star Vie
Gymsac Individuell Starvie svart | Transportera din padelracket med stil och komfort med gymsack Starvie svart. Tillverkad av återvunna material, behåller den all sin funktionalitet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Gymsac för Padel Svart Starvie

Letar du efter ett bekvämt och stilfullt sätt att bära din padelracket? gymsack Starvie svart är svaret på dina behov. Denna viktiga tillbehör är designad med en elegant estetik i svart, dekorerad med Starvies vita logotyp, vilket framhäver dess autenticitet. Dess justerbara strängar underlättar inte bara transporten av din racket, utan garanterar också en säker förslutning så att du inte förlorar något på vägen.

Hållbarhet och kvalitet går hand i hand med denna väska, tack vare dess återvunna material. Dessutom förhindrar dess andningsbara mesh-tyg på ryggen värmeuppbyggnad, vilket ger en behaglig upplevelse vid varje användning. Den är den perfekta följeslagaren för miljömedvetna spelare som inte vill kompromissa med kvalitet eller funktionalitet.

Egenskaper gymsack Starvie svart

  • Justeringssnören för bekväm transport och säker förslutning.
  • Tillverkad av återvunna material, främjar hållbarhet.
  • Andningsbar mesh-tyg på ena sidan, förhindrar värmeuppbyggnad när den bärs på ryggen.
  • Kapacitet för en racket, idealisk för spelare som söker praktiskhet.
  • Förstärkta hörn för att förhindra slitage och förlänga hållbarheten.
  • Tillhör tillbehörskollektionen Starvie 2023.

Vem är den avsedd för?

Denna väska är det perfekta valet för spelare som vill bära sin racket och några andra väsentliga tillbehör till padelbanan, utan besväret med en voluminös väska. Dess kompakta och funktionella design är idealisk för dem som söker praktiskhet och stil i sina matcher och träningar.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelskydd gymsack Starvie svart för dess engagemang för hållbarhet, utan att kompromissa med kvaliteten. Dess andningsbara mesh-tyg tillsammans med dess design i svart med Starvies vita logotyp, lägger inte bara till en stilfull touch, utan garanterar också en bekväm och fräsch upplevelse vid varje transport. Upptäck den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet!

Lär dig mer om märket Starvie

Starvie är ett erkänt märke i padelvärlden för sin ständiga innovation och engagemang för kvalitet. Sedan grundandet har det satt en hög standard i branschen, genom att erbjuda produkter som uppfyller kraven från de mest krävande spelarna.

Deras arv fortsätter med en produktlinje som inte bara utmärker sig på banan, utan också främjar en aktiv och hållbar livsstil utanför den. Upptäck Starvie-världen och känn skillnaden i varje slag!

Features År: 2023
Våra bästa produkter