Star Vie Titania Speed 2024
  • Star Vie Titania Speed 2024
  • Star Vie Titania Speed 2024

Star Vie Titania Speed 2024

PVP: 2 073,33 kr
1 883,68 kr
-10% Star Vie
Star Vie Titania Speed PSTTNS11000 | Upptäck Titania Speed från Star Vie: innovation och kraft för mellanliggande spelare. Förbättra din teknik på padelbanan med sin mjuka känsla och motstånd. Känn spelet, gör skillnad!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Speed padelracket 2024

Upptäck den nya padelrackten Titania Speed från Star Vie. Speciellt designad för spelare i mellanfasen som vill förbättra sin teknik på padelbanan. Dess unika Ultra Speed Soft gummi och Fiberglass-ytan kombinerar för att erbjuda en exceptionellt mjuk känsla, vilket garanterar en snabb och kraftfull bollutslag.

Carbon 3K-röret ger den nödvändiga robustheten, vilket ger den oöverträffad hållbarhet och styrka. Om du vill utveckla ditt spel och göra skillnad är Titania Speed från Star Vie din perfekta partner på banan.

Egenskaper för padelrackten Titania Speed

  • Ultra Speed Soft-teknik som erbjuder en ultramjuk känsla, vilket ger oslagbar komfort på banan.
  • Rund form för en optimal punkt i mitten av ytan.
  • Power Balance som förbättrar viktdistributionen, vilket ger en enastående kraft.
  • Reinforcement Torsion System, minskar vibrationer och tar hand om dina leder.
  • Anatomic Bridge Design för ett mer ergonomiskt och effektivt grepp.
  • Ingår i Star Vie 2024 padelrackkollektion.

Vem riktar sig den till?

Denna rack är riktad till padelspelare i mellanfasen som söker en balans mellan kraft och kontroll. Om du vill förbättra din teknik och ta ditt spel till nästa nivå med en racket designad med de bästa funktionerna, då är Titania Speed för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Titania Speed är en av Star Vies toppmodeller för säsongen 2024. Dess design och inbyggda teknik ger dig en unik spelupplevelse. Höj ditt spel, gör skillnad och dominera padelbanan med detta Star Vie underverk.

Lär dig mer om varumärket Star Vie

Star Vie är ett etablerat varumärke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Från början har de arbetat passionerat för att erbjuda premiumprodukter som passar alla spelares behov.

Med års erfarenhet och djupgående forskning inom teknologi och design har Star Vie lyckats positionera sig som ett av de ledande märkena på marknaden, och är valet för både professionella och amatörspelare för att erövra padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Comfort Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter