Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Under Grip Shockout Negro
  • Under Grip Shockout Negro

Under Grip Shockout Negro

153,03 kr
Shockout
Shockout Under Grip antivibrationssvart | Eliminera vibrationer med denna Shockout under grepp, ett tillbehör som placeras direkt på rackethandtaget och som lyckas minska stöten

Shockout antivibrationsgrepp Svart

Njut av ett säkert och skadefritt spel med antivibrationssystemet Shockout 2020. Det är ett tillbehör som minskar vibrationerna som genereras av bollens slag med 92 %. Du kan få den i förpackningar om 1 enhet och den är väldigt lätt att placera.

Du behöver bara ta bort alla övergrepp och greppet på ditt padel racket, rensa bort alla spår av smuts från handtaget och börja placera det. Den börjar från basen och rullas upp för att täcka hela ytan och fäster den självhäftande remsan för att förhindra att den lossnar. Endast den första omgången ska överlappa varandra.

Shockout antivibrationsgrepp svart, funktioner

  • Paket med 1 Under Grip Shockout i svart.
  • Dess elastiska material ökar dämpningen.
  • Reducerar vibrationer med 92 %.
  • Halkfri formula som förbättrar greppet.
  • Den placeras direkt på handtagets yta.
  • Den kan användas på egen hand eller med ett övergrepp ovanpå.
  • Nya tillbehör för att spela Shockout 2020 padel.

Vem är det till? Oumbärligt för spelare som är utsatta för epikondylit eller som avslutar sina matcher med obehag i armen, eftersom det är ett grepp som minimerar bollens påverkan och vibrationerna den genererar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess högkvalitativa material garanterar lång hållbarhet, så det kommer inte att vara nödvändigt att byta det ofta. Dessutom är installationen enkel och snabb, så du kommer att märka dess fördelar från första stund.

Ta reda på mer om varumärket SHOCKOUT

Njut av de bästa sensationerna på banan med Shockout Padel, ett välkänt varumärke inom branschen. Under dessa år har maca släppt en komplett kollektion av tillbehör för att spela padel, samt kläder och andra accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2020
Våra bästa produkter