Overgrip Joma Dry Competition vitt
  • Overgrip Joma Dry Competition vitt

Overgrip Joma Dry Competition vitt

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% Joma
Overgrip i trepack Joma Dry Competition vit | Utrusta ditt racket för spelet med den nya kollektionen av Joma-tillbehör där du kan välja din favorit bland ett stort antal modeller och färger

Overgrip padel Joma Dry Competition vitt

Låt ingenting hindra dig från att ge dina bästa slag på banan med den nya kollektionen av overgrips från Joma-företaget som du redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Upptäck modellen Dry Competition, en modell som erbjuder ett torrare grepp så att racket inte glider på grund av svett.

De säljs i ett paket med tre enheter så att du kan använda dem i flera av dina rackets eller byta dem när du behöver det. Å andra sidan har de designats med harts på utsidan, ett material som förbättrar greppet på din padelracket även vid svett.Låt ingenting stoppa dig!

Overgrip Joma Dry Competition i vitt, egenskaper

  • Joma Dry Competition Overgrips finns i ett paket om tre.
  • Bra grepp tack vare hartset som används på de yttre ytorna.
  • De förhindrar att överflödig svett samlas på din hand medan du spelar.
  • Dess placering kommer inte att ta dig för lång tid.
  • De har designats i vitt, men finns i fler färger.
  • Ny kollektion av tillbehör från företaget Joma 2023.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett idealiskt tillbehör för de människor som vill förbättra greppet på sin racket samtidigt som de undviker svett, eftersom vi tack vare materialen som används, såsom harts, kommer att förhindra att den glider ur händerna medan du spelar. Inget stoppar dig!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är ett tillbehör som förbättrar greppet på ditt racket så att inget hindrar dig från att slå bra skott på banan. De har också designats i vitt, så att du kan ta den tillsammans med din padelracket.

Upptäck mer om varumärket JOMA

Joma Sport-företaget har vetat hur man anpassar sig till idrottare genom att skapa ett brett utbud av produkter för att utöva olika sporter. padel är inget undantag och den har redan representation på World Padel Tour tack vare spelare som Juani Mieres.

Upptäck deras nya padelskor, kit och komplett kollektion av padelracket, vi är säkra på att du kommer att hitta den som bäst passar dina behov och alltid till bästa pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter