Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes
  • Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes

Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes

81,73 kr
Bullpadel
Övergrepp för padel Bullpadel Sensogrip Microperforated GB1705 Grön | Förbättra ditt grepp om ditt racket med dessa Bullpadel perforerade övergrepp, designade i grönt och gjorda med kvalitetsmaterial för bra prestanda.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 4 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel Overgrips med perforeringar GB1705 Grön

För de som letar efter det bästa greppet har vi Sensogrip Microperforated GB1705 gröna padellovergrips från Bullpadel 2020-katalogen. De har designats 25 % tunnare, så de är extra fina och har även perforeringar på ytan.

Således torkar de snabbt och förhindrar ansamling av svett på händerna, även under höga temperaturer. Dessutom, tack vare sin smalare design ger de en fantastisk touch och känsla. Utan tvekan är de bullpadel-övergrepp som föredras av spelare!

Bullpadel 3 perforerade och fina övergrepp GB1705 grön, egenskaper

  • 25 % tunnare design än bullpadel Sensogrip Microperforated GB1705 Green overgrips.
  • Grön, med perforeringar på ytan.
  • De torkar snabbt och håller händerna torra.
  • Finns i blister om 3 enheter.
  • De ger utmärkt känsla, beröring och vidhäftning.
  • Katalog över tillbehör för padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem för spelare som letar efter ett tunt, perforerat övergrepp, eftersom sensogrip-designen är 25 % tunnare och även innehåller små perforeringar på ytan.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att erbjuda en oslagbar touch garanterar de även ett torrt grepp. De har designats med perforeringar på ytan, så de torkar snabbt och håller händerna torra så att paddeln inte glider.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter