Overgrip Wilson Advantage svart x 3
  • Overgrip Wilson Advantage svart x 3

Overgrip Wilson Advantage svart x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Advantage svart padel overgrip 3PK | Ingenting kommer att stoppa dig i dina tävlingar med de nya Wilson-märket Advantage overgrips-paket designade med andningsbara och absorberande material
Skriv en recension

3 Overgrip padel Wilson Advantage svart

Välj kvalitetsaccessoarer i vår padelbutik online där du kan köpa den nya kollektionen av Wilson accessoarer, perfekt för att gå väl rustad till alla tävlingar. Handla tre-pack Advantage-overgrips i svart, designade för att hjälpa till att transportera bort svett från din hand.

Medan du spelar med den kommer du att märka att den är väldigt mjuk och att den ger ett väldigt bra grepp för att kunna ta dina bästa bilder utan gränser. Dessutom är den inte särskilt tjock, så när den väl är på plats kan du fortsätta leka med padelracket bekvämt eftersom den inte ökar i tjocklek.

Wilson Advantage överdrag i svart, funktioner

  • Wilson Overgrips Advantege är svarta.
  • De säljs i ett paket med tre enheter.
  • De kommer inte att vara svåra för dig att ta på eller av.
  • De ger dig ett bra grepp utan att öka tjockleken på handtaget.
  • De hjälper till att transpirera svett från handen och förhindrar att padelracket glider.
  • Wilson 2022 padel tillbehörskatalog.

Vem är det till? Idealisk för de personer som vill greppa racket bekvämt och som vill öka tjockleken på handtaget utan att försumma svett för att kunna hålla racket bra medan de spelar padel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är av hög kvalitet så att du kan spela med dem länge, har de även designats i svart så att de inte blir svåra att kombinera med ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, för att förbereda de bästa atleterna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter