Overgrip Joma Club Cuhsion svart
  • Overgrip Joma Club Cuhsion svart

Overgrip Joma Club Cuhsion svart

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Joma
Joma Club Cuhsion sticky overgrip svart | Utrusta ditt racket med den nya kollektionen av overgrips från varumärket Joma där du kan välja bland ett stort antal färger den som passar ditt racket bäst

Overgrip padel Joma Club Cuhsion svart

Utrusta dig inför matcherna med den nya kollektionen av tillbehör från Joma där du kan hitta de nya övergriparna från märket. En av dem är Club Cuhsion-paketet i svart som säljs med tre enheter så att du kan byta när du behöver det.

Detta tillbehör är mycket lätt att ta på sig, även tack vare de använda materialen är det mycket motståndskraftigt så att du kan leka med det utan att förlora kvalitet. Å andra sidan har den designats med harts på händerna, vilket kommer att förbättra greppet på din racket.

Overgrip Joma Club Cuhsion i svart, egenskaper

  • Joma Club Cuhsion Overgrips säljs i förpackningar om tre enheter.
  • Finns i fler färger att välja mellan.
  • De ger ett bra grepp även vid svett.
  • Av de mest motståndskraftiga så att den inte tappar kvalitet med tiden.
  • De har gjorts i harts för att få ett bra grepp.
  • Ny kollektion av komplement och tillbehör från Joma 2023-företaget.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som vill förhindra att svett hindrar ett bra grepp på racket eftersom de tack vare materialen som används kommer att erbjuda dig ett bra grepp även med svett så att du kan ge dina bästa resultat på banan.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett viktigt tillbehör för att spela padel, som också har designats i svart, en klassisk färg som du kan bära tillsammans med ditt padelracket.Vänta inte tills det tar slut, de kommer att bli en av dina favoriter!

Upptäck mer om varumärket JOMA

Joma Sport-företaget har vetat hur man anpassar sig till idrottare genom att skapa ett brett utbud av produkter för att utöva olika sporter. padel är inget undantag och den har redan representation på World Padel Tour tack vare spelare som Juani Mieres.

Upptäck deras nya padelskor, kit och komplett kollektion av padelracket, vi är säkra på att du kommer att hitta den som bäst passar dina behov och alltid till bästa pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter