Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Game JR II svart röd
  • Joma Game JR II svart röd
  • Joma Game JR II svart röd

Joma Game JR II svart röd

PVP: 658,20 kr
438,25 kr
-34% Joma
Padelracket Joma Game JR II svart röd | Fantastiskt för barn från Joma, en modell anpassad efter deras behov så att de kan njuta av de bästa förnimmelserna och hantera det utan svårighet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket för pojke Joma Game JR II

Försumma inte att välja de bästa padelprodukterna för de små, det är viktigt att hitta rätt modell. Köp Joma Game JR II svart röd padelracket från Joma Padel 2022-katalogen, en modell anpassad för din hand så att du kan flytta den utan svårighet.

Den har ett runt format med låg balans, så det ger bra kontroll över bollen. Den genererar också mycket goda sensationer vid slag eftersom den innehåller mjukt eva-gummi och glasfiber. Dessa är flexibla material som gynnar deras anpassning och en mjukare träff.

Svart och rött Joma-spel för barn, funktioner

  • Joma Joma Game JR II svart röd har en mindre storlek och vikt.
  • Paddelkontroll och snabb anpassning för barn.
  • Rund form med balans nära handen för större kontroll.
  • Glasfiberkonstruktion.
  • Det hjälper dig att korrigera off-center bollar och förbättra din teknik.
  • EVA mjukt kärngummi för en bekvämare träff utan vibrationer.
  • Finns i Joma 2022 barnracketkatalog.

Vem är det till? Både för killar eller tjejer mellan 7 -12 år som ska börja spela padel eller göra det då och då och behöver ett kontrollpadelracket som underlättar spelet samt är anpassad till sin mindre hand.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett padelracket för barn har företaget inte sparat några resurser vid tillverkningen. Så du kommer att njuta av den bästa prestandan förutom en fantastisk unisexdesign som kombinerar svart med detaljer i olika färger, mycket slående!

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det är inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2021
Våra bästa produkter