Lok Carbon Flow 2024
  • Lok Carbon Flow 2024
  • Lok Carbon Flow 2024

Lok Carbon Flow 2024

PVP: 2 742,50 kr
2 741,96 kr
-1% Lok
Lok Carbon Flow LORK1FA1U0015F | Upplev en perfekt balans mellan kraft och kontroll med Lok Carbon Flow 2024, ett mångsidigt racket designat och av hög kvalitet för avancerade spelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Lok Carbon Flow Padelracket

Upplev den enastående prestandan hos padelracketet Lok Carbon Flow 2024, en modell designad för att sticka ut på banan. Dess innovativa konstruktion i tre lager av kolfiber ger dig den perfekta flexibiliteten för att behärska varje slag, medan kolfiber 6k och specialgummi eva ger en oslagbar kraft nära nätet.

Dess rundare design med centralt balans läge gör den till ett mångsidigt racket som kombinerar kraft och kontroll. Utrustad med avancerade funktioner som Gradual Face och 3D Spin Lines-systemet som genererar textur, ger Lok Carbon Flow 2024 en unik spelupplevelse på padelbanan.

Egenskaper för Lok Carbon Flow 2024 Padelracket

  • Har en rund form med centralt balansläge för perfekt balans.
  • Ny design av asymmetriskt hjärta som förbättrar dess prestanda.
  • Förstärkt struktur tillsammans med kolfiber 6k som ger överlägsen prestanda.
  • Oslagbart slag med specialgummi eva och användningen av vibrationsdämpande Rail.
  • Uppnå omöjliga effekter tack vare det reliefade ytan.
  • Tillhör kollektionen av padelracket från Lok 2024.

Vem är det här för?

Detta racket är avsett för avancerade padelspelare som söker en balans mellan kraft och kontroll i sitt spel. Dess mångsidiga design gör den idealisk för att förbereda poängen från baksidan och vinna vid nätet. Dra full nytta av dess potential!

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Lok Carbon Flow 2024 vid första ögonkastet eftersom alla detaljer i dess design har vårdats. Denna säsong har den en svart finish med gröna detaljer och en vit logotyp. Med detta racket kan du dominera banan och ta ditt spel till nästa nivå, känn skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Lok

Utforska Lok's historia, ett ledande varumärke inom padelvärlden känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med en lång erfarenhet på marknaden fortsätter Lok att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller alla kunders behov.

Upptäck allt som Lok har att erbjuda och ta ditt spel till nästa nivå. Vi försäkrar dig om att du kommer att njuta av maximalt med deras breda utbud av produkter. Välj det som bäst passar dina behov!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter