Joma Championship Balance Negro Naranja
 • Joma Championship Balance Negro Naranja

Joma Championship Balance

PVP: 1 035,00 kr
1 034,48 kr
-1% Joma
Joma Championship Balance padel racket i svart och orange | Maximal balans med detta Joma padel racket, en mellanseriemodell för spelare som vill utvecklas och definiera sin spelstil
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det fredag, 7 Oktober, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Championship Balance Orange 2021

Njut av de nya Joma 2021-racket i vår webbutik, vi har hela kollektionen! Upptäck Championship Balance padel racket i svart och orange, en mellanseriemodell som sticker ut för sin balans, så den kommer att hjälpa oss att förbättra vår teknik.

Den presenterar ett tårformat med medium balans, som anpassar sig till alla spelstilar. Det invändiga gummit är eva mjukt och konstruktionen av ytorna är glasfiber, 2 flexibla material som ger en mjukare touch. Ramytan är gjord av kol, vilket förbättrar dess motstånd.

Joma Championship Balance orange, funktioner

 • Teardrop form av Joma Championship Balance Black Orange för att inte tappa sweet spot.
 • Du kommer inte att förlora kraft eftersom balansen är mycket väl centrerad.
 • Glasfiber har använts på ansiktena för att öka spelbarheten.
 • Slår bekvämare och utan skador med det mjuka eva-gummit.
 • Den är lätt att leka med tack vare användningen av flexibla material.
 • Karbonram för att stå emot stötar eller stötar i gott skick.
 • Katalog över den mellanliggande serien av Joma 2021padel racket.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som tränar och tävlar för att förbättra sig eftersom det är ett snabbt anpassningsbart padel racket som anpassar sig till alla spelstilar eftersom du tack vare dess mångsidighet kommer att kunna få ditt bästa spel i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? För det hjälper dig att göra ett kvalitetssprång i ditt spel och definiera det. Det är också ett billigt Joma padel racket som du kan visa upp en väldigt cool design med. Denna säsong presenterar en kombination av svart med orange logotyp och blå bokstäver.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-370 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter