Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Babolat My Overgrip x3 Black Blue White
  • Overgrips Babolat My Overgrip x3 Black Blue White

Overgrips Babolat My Overgrip x3 Svart Blå Vit

PVP: 76,24 kr
65,28 kr
-15% Babolat
Padel Overgrips Babolat My Overgrip x3 Svart, Vit och Blå | Välj det övergrepp som du gillar mest med detta paket med 3 Babolat-enheter, gjorda av resistenta material och i olika färger för att kombinera dem

Overgrips-paket 3 färgade Babolat-enheter

Låt inte ett dåligt grepp få dig att tappa den avgörande punkten med My Overgrip x3 padel overgrips i tre färger: svart, vit och blå, ett tillbehör från den nya tillbehörskatalogen Babolat 2021. Tack vare sina kvalitetsmaterial bibehåller de sin prestanda med vädret

Dess huvudsakliga funktion är att förbättra greppet förutom att hålla händerna torra. Tack vare deras nya formel förhindrar de att svett samlas på händerna. Dessutom är dess design smidig och fin, så att du inte förlorar känslor när du slår.

Babolat pack 3 färgade övergrepp, funktioner

  • Varje overgrip i Babolat My Overgrip x3 Black Blue White-paketet väger cirka 5 gram.
  • 3 färger tillgängliga: blå, svart och vit.
  • De håller längre i bra skick.
  • Slät yta för ökad dragkraft.
  • De undviker sår eller skav på händerna.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2021.

Vem är det till? För alla idrottare som vill förbättra greppet på sitt padel racket då de absorberar fukt och genererar mycket bra touch då de har en finare design för att inte tappa känslor.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett tillbehör för padeltennis är de även tennisovergrips, så du kan använda dem på ditt racket. Du kan också få dem i olika färger eftersom en är vit, en annan svart och blå.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2021
Våra bästa produkter