Cubo Overgrips Hac 50 unidades de colores
  • Cubo Overgrips Hac 50 unidades de colores

Overgrips Hac kub 50 färgade enheter

PVP: 493,10 kr
328,55 kr
-34% Bullpadel
Tambor 50 Overgrips Bullpadel Hac | Få ett bra grepp om padel racket med denna bullpadeltrumma, du kommer att ha 50 släta och mycket motståndskraftiga färgade övergrepp till bästa pris
Skriv en recension

Bullpadel hink 50 st, alla färger

Vi ställer till ditt förfogande de bästa tillbehören för att njuta av denna sport till fullo. Köp hinken med bullpadel Hac 50 färgenheter övergrepp , det bästa sättet att få slut på svettningar i händerna och njuta av ett bekvämt grepp.

Du kommer att få de bästa känslorna med sin släta design, eftersom den förbättrar handens grepp om handtaget. Du kan också kombinera dem med ditt racket eftersom de finns i olika färger: lila, orange, gul, svart och blå, du bestämmer!

Egenskaper för bullpadel har en färgad kub

  • Med bullàdel-skopan med 50 enheter får du de bästa upplevelserna när du tar upp padel racket.
  • Fin och slät finish samt en mängd olika färger.
  • De uthärdar flera spel som erbjuder den bästa prestandan.
  • Trumma med 50 enheter, de kommer ut bättre än om du köper dem individuellt.
  • De bekämpar fukt på händerna och förhindrar blåsor.
  • Ingår i Bullpadels padeltillbehörskatalog.

Vem är det till? Indicerat för alla man eller kvinna som spelar padeltennis och som behöver anpassa greppet efter sin hand förutom att ha ett stadigt grepp om padeltennisracket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har ett fantastiskt förhållande mellan kvalitet och pris, om du letar efter en billig overgrp är bullpadelkuben ditt bästa alternativ. Dessutom är de ganska tåliga så du kan använda dem under flera spel.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler litar på BullPadel Sport, ett varumärke med en lång historia som har kunnat anpassa sig till den nya tiden. Den här säsongen designar den om alla sina skor, utrustning, väskor och Padel rackets så att allmänheten kan njuta av bästa prestanda.

Ett bevis på detta är att professionella spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Alejandra Salazar är en del av deras lag och representerar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse..

Features År: 2019
Våra bästa produkter