Overgrips Adidas Tacky negro microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky negro microperforado

Overgrips Adidas Tacky negro microperforado

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Adidas Padel
Adidas Tacky svarta mikroperforerade padellövergrepp | Förbättra greppet på ditt racket även med svett tack vare det nya paketet med tre overgrips från märket Adidas, perfekt för att spela under sommarsäsongen

Svarta Adidas Tacky Overgrips 3 st perforerade

Köp de bästa tillbehören till bästa pris i vår padelbutik online. Upptäck den nya Adidas 2022-kollektionen där du kan hitta paketet med tre padelhandtag i svart, alla tre är mikroperforerade för att erbjuda oslagbar svett från svett.

De har designats med stor vidhäftning så att de är väldigt lätta att sätta på, dessutom har man använt polyuretan, ett material som är mycket motståndskraftigt mot vatten och svett. Detta tillbehör är också ett bra alternativ för att förhindra att padel racket glider från dina händer under sommarmånaderna på grund av svett.

Adidas overgips Tacky mikroperforerade, funktioner

  • Blister med 3 enheter av den mikroperforerade Adidas Tacky.
  • De har bra vidhäftning.
  • De är lätta att applicera och ta bort.
  • Bra mjukhet för att undvika blåsor på händerna.
  • De suger upp händernas svett så att racket inte glider när man spelar.
  • Adidas Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? De är perfekta för idrottare som vill lägga till lite mer tjocklek i sitt grepp eller som känner att racket glider när man spelar på grund av sina händers svett och vill kunna greppa det bra för att spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att kunna använda den länge sedan de har tillverkats med kvalitetsmaterial, har de även designats i svart så att de kommer att kombineras med alla dina racket.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter