Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado

Overgrips Adidas Tacky blanco microperforado

PVP: 82,28 kr
54,44 kr
-34% Adidas Padel
Adidas Tacky vita mikroperforerade padelövergrepp | Låt inte racket glida ur dina händer med det nya paketet med tre overgrips från Adidas, alla mikroperforerade för att driva ut svett när du spelar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Adidas Tacky Overgrips 3 enheter vita och perforerade

Gör dig redo för sommaren med detta paket med vita klibbiga padelovergrips från Adidas, som hjälper dig att spela under och förhindrar att padel racket glider från dina händer på grund av svett. Tre enheter säljs så att du kan använda dem i alla dina racket eller spara dem som reservdelar.

Märket har förbättrat dem ännu mer så att de erbjuder stor hållbarhet och är väldigt mjuka för att hjälpa dig att undvika handskador. De hjälper också till att minska irriterande vibrationer så att du kan prestera ditt bästa på banan utan hinder.

Adidas overgrips klibbig mikroperforerad vit, funktioner

  • Adidas Tacky overgrips säljs i förpackningar om tre.
  • Design med mikroperforeringar för bättre ventilation av svett.
  • Tillverkad med polyuretan för att öka dess varaktighet.
  • De hjälper dig att greppa racket bättre även vid svett.
  • De är väldigt lätta att ta på så de tar inte lång tid.
  • Adidas padel tillbehörskatalog 2022.

Vem är det till? De har designats för spelare som vill förbättra sitt grepp om sitt racket och som vill förhindra att svett får den att glida av händerna medan de spelar.

Varför kommer du att gilla det? För du kan leka med dem länge och de har designats i vitt så att du kan kombinera dem med vilken som helst av dina Padel rackets.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter