Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Kvinna + padelväska
  • Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Kvinna + padelväska

Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Kvinna + padelväska

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Bullpadel
Pack de padel Bullpadel Vertex 02 LTD Kvinna + padelväska | Bra prestanda på banan med detta Bullpadel-paket för dam som består av ett powerracket, medium väska och andra högkvalitativa tillbehör
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Pack för dam Bullpadel Vertex 02 LTD + Padelväska

Få ut mer av din padelutrustning med detta Bullpadel Vertex 02 LTD Dampaket med matchande padelväska. Den är sammansatt av ett damracket, Vertex 02, så den har en lättare vikt för enklare hantering. Den bibehåller också diamantformatet med hög balans för större slagkraft men ger bra förnimmelser med sin fibrixkonstruktion.

Så den kombinerar glasfiber och kol på planen tillsammans med en multieva-kärna för att uppnå en mycket bekväm touch. Ramen är i 100 % kol och planen har även fått grovhet, så att du kan ge dina skott mer snurr. Du kan också hålla allt ditt material skyddat i en rymlig väska för dam.

Bullpadel Vertex 02 LTD för dam med padelväska, egenskaper

  • Med detta Bullpadel-paket får du Vertex 02 LTD Woman med en lättare vikt för flickor.
  • Diamantformad design och hög balans som gör den till ett kraftfullt racket.
  • Större sensationer med Fibrix-teknik och multivea-gummi i 2 densiteter.
  • Förstärkt struktur och grova plan.
  • Mellanstor padelväska med fack för skor.
  • Inkluderar termoteknik för att hålla padelracket i gott skick.
  • Vadderade handtag och stort mittfack.
  • Produkter från den nya Bullpadel-kollektionen för dam 2022.

Vem är det till? Designad för spelare som letar efter extra kraft eftersom den nya begränsade upplagan Vertex 02 erbjuder mycket bra kraft men utan att försumma komforten tack vare materialen som används. Du kan också bekvämt bära allt du behöver i en Bullpadel-väska.

Varför kommer du att gilla det? Du kan få ett komplett paket med produkter för att spela padel till ett oslagbart pris och med en spektakulär design. Den här säsongen har färgen svart kombinerats med rosa, så ni kommer att gå lika bra ihop eftersom både racketväskan och accessoarerna kombinerar de färgerna.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya kollektionen av BullPadel Sport, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Juan Tello, Gemma Triay eller Alejandra Salazar är varumärket trogna. Tveka inte och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter