Tripack Bullpadel Raider PWR
  • Tripack Bullpadel Raider PWR

Tripack Bullpadel Raider PWR

PVP: 3 291,00 kr
1 644,96 kr
-51% Bullpadel
Tripack Bullpadel Raider PWR Negra y Azul | Ta ut dina vinnande skott med denna Bullpadel-tripack som består av ett kraftracket som också genererar mycket bra känsla av kontroll och komfort

Pack med 3 enheter Bullpadel Raider Power

Njut av denna sport med Bullpadel och vår padel tripack med Raider PWR 2022. Vi har förberett för dig ett högkvalitativt set till bästa pris så att du kan ta dina bästa bilder med Raider Power, en tårformad modell med en något hög balans som ger extra kraft för att vinna vilken poäng som helst.

När det gäller dess konstruktion, innehåller den kol i strukturen, så den är mest motståndskraftig mot stötar eller slag. Till ansiktena har glasfiber och EVA-gummi använts inuti, vilket inte försummar känslan av kontroll eller komfort.

Pack 3 enheter Bullpadel Raider PWR, egenskaper

  • Tripack som inkluderar Bullpadel Raider PWR, ett mångsidigt padel racket med extra kraft.
  • Tillverkad med kol för att förstärka ramområdet.
  • Förlora inte känslor tack vare eva-skummet i kärnan.
  • Elastisk touch tack vare användningen av glasfiber på sidorna.
  • Teardrop-format med lite hög balans för att uppnå extra kraft.
  • Snabb att anpassa sig, hjälper spelaren att definiera sitt spel.
  • Ny kollektion av produkter för att spela padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Designad för spelare som behöver extra kraft men utan att ge upp kontrollen, då det är en mycket välbalanserad modell som går snabbt att anpassa sig till, då flexibla material har använts för dess konstruktion.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att kunna gå väl rustad till dina tävlingar med kvalitetsprodukter till bästa pris, eftersom genom att köpa Bullpadel tripack kommer du att spara pengar och njuta av en fantastisk design i svarta, vita och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya Bullpadel-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Professionella WPT-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter