Overgrips Bullpadel GB1601 Perforados Pack 12 Rosas
  • Overgrips Bullpadel GB1601 Perforados Pack 12 Rosas

Bullpadel GB1601 Perforerade Overgrips Pack 12 Rosa

PVP: 328,55 kr
295,65 kr
-11% Bullpadel
Undvik att svettas på händerna med Bullpadels mikroperforerade övergrepp, de ger ett torrt grepp och säljs i en påse med 12 enheter
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel GB1601 Perforerade Overgrips Pack 12 Rosa

Låt inte svett bli din värsta fiende med de perforerade rosa GB1601 paddelövergreppen i en påse med 12 enheter. Detta Bullpadel 2020-tillbehör erbjuder ett torrt grepp eftersom det har små perforeringar på ytan för att förhindra fuktansamling.

För sin tillverkning har företaget använt föreningar av bästa kvalitet, så vi kommer att vara säkra på en lång livslängd. De inkluderar även klister och en fästtejp för att enkelt placera dem och att de sitter väl fast.

Bullpadel väska 12 fuchsia overgrips, funktioner

  • Påse med 12 bullpadel GB1601 rosa overgrips.
  • Perfekt att använda på sommaren när vi svettas mer.
  • Perforerad textur för snabb torkning.
  • Långvariga, du behöver inte byta dem så ofta.
  • Utmärkta förnimmelser tack vare dess medeltjocklek.
  • Nya tillbehör till padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Designad för att användas under de varmaste dagarna eftersom bulpadelövergreppen har en yta med mikroperforeringar. På så sätt undviks ansamling av svett i händerna och att padel racket glider.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är de föredragna övergreppen av World Padel Tour-spelare tack vare deras fantastiska valuta för pengarna. Om du dessutom köper paketet med 12 enheter får du de billigaste övergreppen.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter