Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Vertex Control + Paletero Vertex 2019
  • Pack Vertex Control + Paletero Vertex 2019

Pack Vertex Control + padelväskor Vertex 2020

PVP: 4 014,47 kr
3 290,45 kr
-19% Bullpadel
Köp paketet för att spela padel Vertex Control med racket och rymlig väska från Bullpadel för att njuta av de bästa sensationerna och en fantastisk design

Pack Vertex Control + padelväskor Vertex 2020

Den här säsongen har vi bestämt oss för att utrusta dig med de bästa Bull Padel-produkterna till bästa pris. Köp Bullpadel Vertex Control 2020 padelpack , bestående av ett kontrollracket och Maxi Sánchez-väskan. Med Bullpadel Vertex Control 02- racket kommer du att njuta av det nya hesacore-greppet, perfekt för att underlätta greppet och undvika skador. Den låter dig också ändra balansen med plattsystemet. Förutom att ha en väldigt komplett padelväskor för att transportera allt du behöver.

Tekniska egenskaper

  • Placera bollen där ditt öga är tack vare 2020 Vertex CRT:s låga balans och runda form .
  • Utmärkt bolleffekt med multi-eva gummikärna.
  • Den har byggts med kol för att uppnå större motstånd.
  • Större effekter tack vare den grova strukturen på dess plan.
  • Termosystem på båda sidor av vertexpåsen.
  • Bullpadel BPP-20001 padelväskor med ventilerat fack och exklusivt för smutsiga skor.
  • Vadderade ytor för att göra den bekvämare att bära på ryggen.
  • De är produkter i proline-serien av Bullpadel 20 20 Padel rackets .

Vem är det till? För pojkar som tävlar på höga nivåer, som gillar att ha kontroll över bollen och letar efter ett precist racket för att kunna hantera det som de vill, samt en stor padel racketväska med möjlighet att bära den som ryggsäck .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de senaste tekniska innovationerna har anpassats för att tillfredsställa de mest krävande spelarna. Dessutom, om du köper dem i ett paket blir de billigare än separat, så förnya ditt material enkelt och till ett bra pris.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPadel, ett av de mest fashionabla företagen bland spelarna. Hans dagliga arbete har gjort det möjligt för honom att skapa en komplett kollektion med produkter som sträcker sig från Padel rackets, padelskors, kit till padelväskor. Upptäck dess nya kollektion, vi är övertygade om att du kommer att hitta din bästa spelpartner. Dessutom har det argentinska företaget stöd från topp tio-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter