Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro
  • Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro

Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Babolat
Babolat Pro Tour X3 padel Overgrips Svart | Undvik överflödig fukt i dina händer tack vare den nya Babolat overgrips blister, gjord med kvalitetsmaterial, slät yta och svart färg

Overgrips lisos Babolat Pro Tour X3 färg Negro

Få de bästa tillbehören för att spela padeltennis i vår webbutik.Vi har alla märken och priser! Njut av ett starkt och torrt grepp med Pro Tour X3 padel overgrips i svart från Babolat, gjorda med en slät struktur och med en ungefärlig tjocklek på 0,6 millimeter.

Således är de mycket bekväma att ta på och extremt tåliga eftersom en ny formel har använts för att säkerställa att de bibehåller sin prestanda över tid. Du kan få dem i förpackningar om 3 enheter och de är inte tunga eftersom deras ungefärliga vikt är 6 gram.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour svart färg, funktioner

  • Slät svart finish på Babolat Pro Tour X3 övergrepp.
  • Du kommer inte att förlora känslor på grund av dess tjocklek på 0,6 millimeter.
  • Undvik att svettas i händerna för att få bättre grepp.
  • Vikt 6 gram styck.
  • Minskar vibrationer och genererar en bekvämare träff.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla padel eller tennisspelare eftersom de erbjuder ett bra grepp om racket, bekämpar svett och undviker handskador.

Varför kommer du att gilla det? Med en slät yta erbjuder de bra grepp, så att du kan njuta av ett starkt grepp under hela matchen. Dessutom döljer deras svarta design smuts och gör dem väldigt diskreta.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2022
Våra bästa produkter