Pickleballracket Head Extreme Tour Lite 2024
  • Pickleballracket Head Extreme Tour Lite 2024

Pickleballracket Head Extreme Tour Lite 2024

PVP: 1 755,20 kr
1 535,25 kr
-13% Head Padel
Head Extreme Tour Lite 200123 | Förbättra ditt spel med padelracketen Head Extreme Tour Lite 2024, designad för att ge enastående kontroll, precision och hanterbarhet.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 23 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Pickleballracket Head Extreme Pro

Upptäck padelracketen Head Extreme Tour Lite 2024, perfekt designad för spelare som söker ultimat precision och kontroll på banan. Detta racket är det perfekta valet för de som vill förbättra sitt spel genom enastående hanterbarhet och snabb respons under spelet då det är det lättaste alternativet i Extreme Tour-serien.

Denna modell tillhör Heads avancerade sortiment och utmärker sig genom sin ergonomiska design samt högkvalitativa material som ger en överlägsen spelupplevelse. Med sin avancerade foamkärna och grafitslagsyta erbjuder detta padelracket en perfekt kombination av hållbarhet och känslighet, vilket gör det möjligt för dig att utföra exakta och kontrollerade slag med lätthet.

Egenskaper för padelracket Head Extreme Tour Lite 2024

  • Lätt konstruktion, vilket garanterar snabba rörelser och utmärkt hanterbarhet.
  • Foamkärna som genererar en oslagbar känsla.
  • Optimerad tubulär konstruktion för bättre respons och hållbarhet.
  • Grafitlagsyta som förbättrar känsligheten och spelbarheten.
  • Extremeffektteknologi som maximerar potentialen i dina slag med otrolig precision.
  • Tillhör Head 2024s samling av padelracketar.

För vem är det här?

Head Extreme Tour Lite 2024 är designad för spelare med raffinerad teknik som uppskattar lätthet och kontroll i sina matcher. Den är perfekt för tävlande som vill ha ett racket med snabb och precis respons, perfekt för ett tekniskt och strategiskt spel.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att bli kär i Head Extreme Tour Lite för dess förmåga att erbjuda dig oöverträffad kontroll och precision. Dess lätta design och inbyggda teknologier kommer att låta dig röra dig snabbt och självsäkert, vilket förbättrar varje aspekt av ditt spel.

Upptäck mer om märket Head

Head är synonymt med innovation och kvalitet inom idrottsvärlden. Sedan grundandet har man varit ledande inom branschen med produkter som är utformade för att höja idrottarnas prestanda. Med en tradition av excellens inom sportutrustningens ingenjörskonst fortsätter Head att driva gränserna för teknologi för att erbjuda utrustning som inte bara uppfyller utan överträffar idrottarnas förväntningar.

Med ett starkt fokus på forskning och utveckling åtar sig Head att förbättra idrottsupplevelsen med produkter som integrerar det senaste inom teknologi och design.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter