Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleballracket
  • Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleballracket
  • Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleballracket

Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleballracket

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.2 PB1CA0U17 | Upplev maximal kontroll och kraft med Pickleballracket Adidas Adipower Control 3.2 2024! Designad för optimal prestanda i varje tävling
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 20 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Adipower Control 3.2 Pickleball racket

Upptäck den Pickleball racket Adidas Adipower Control 3.2 2024, en sann mästerverk designad för att lyfta ditt spel till nästa nivå. Med en perfekt balans mellan kontroll och kraft ger detta racket dig förtroendet att behärska varje slag med precision och styrka. Tillverkad med 24k Aluminized Carbon fiber erbjuder Adipower CTRL enastående styvhet för kraftfulla slag när det behövs som mest.

Dess Spin Blade Max-teknologi garanterar imponerande effekter i varje slag, medan dess spektakulära design i rött och vitt speglar kvaliteten och elegansen hos Adidas-märket. Med gummiblandning Polypropylene Honeycomb HD och Systemet Structural Reinforcement erbjuder detta racket enastående hållbarhet och en centralt belägen sweetspot.

Egenskaper Pickleball racket för Adidas Adipower Control 3.2 2024

  • Tillverkad med 24k Aluminized Carbon fiber för enastående styvhet.
  • Spin Blade Max-teknologi för imponerande effekter i varje slag.
  • Gummiblandning Polypropylene Honeycomb HD för en unik slagkänsla.
  • Systemet Structural Reinforcement för enastående hållbarhet.
  • Centrerad sweetspot för optimal prestanda på banan.
  • Tillhör Pickleball Adidas 2024-racketsamlingen.

Vem är detta racket för?

Detta racket är utformat för spelare som söker en perfekt balans mellan kontroll och kraft i varje slag. Det är idealiskt för dem som vill ta sitt spel till nästa nivå och dominera banan med förtroende.

Varför kommer du att gilla detta?

Du kommer att älska detta racket för dess förmåga att leverera enastående prestanda inom varje aspekt av spelet. Från dess spektakulära design till dess innovativa teknologi kommer Adidas Adipower Control 3.2 2024 att hjälpa dig att sticka ut på banan och nå nya framgångsnivåer.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas är ett ikoniskt varumärke inom sportvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med över ett sekel av historia fortsätter Adidas att sätta trenden inom pickleball och bortom, som ett ledande varumärke inom många sportdiscipliner.

Tack vare sitt arbete erbjuder Adidas förstklassiga produkter som inspirerar idrottare över hela världen att uppnå sina mål. ¡Vänta inte längre och känn skillnaden!

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter