Black Crown Coyote 2023
  • Black Crown Coyote 2023
  • Black Crown Coyote 2023

Black Crown Coyote 2023

PVP: 1 645,50 kr
657,66 kr
-61% Black Crown
Black Crown Coyote 15582 | Upptäck Black Crown Coyote 2023, designad för spelare som söker precision och stil på padelbanan. Kraft, kontroll och design i en enda modell
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Coyote Padelracket

Black Crown Coyote 2023 är en manifestation av excellens och precision inom padelvärlden. Detta padelracket erbjuder inte bara en iögonfallande estetik utan också en överlägsen funktionalitet designad för spelare som vill sticka ut på padelbanan.

Med kvalitetsgarantin som Black Crown alltid erbjuder, lovar denna modell att vara den idealiska partnern för dem som söker ett verktyg som erbjuder både kontroll och kraft, kombinerar hållbarhet med modern design.

Egenskaper för padelracket Black Crown Coyote 2023

  • Runt kontrollracket med låg balans.
  • Innehåller kolförstärkningar i strukturen för att ge ökad hållfasthet.
  • Trevligt grepp med EVA-gummi kärna.
  • Stort sweetspot som underlättar att returnera bollen till motståndarens sida.
  • Snabb anpassning tack vare dess elastiska känsla, vilket möjliggör ett enkelt spel.
  • Tillhör samlingen av padelrackets Black Crown 2023.

Vem är det avsett för?

Black Crown Coyote 2023 är idealisk för spelare på medelnivå eller nybörjare. Detta kontrollracket är det perfekta verktyget för dem som vill förbättra sin teknik och erbjuda den precision som behövs för att undvika misstag på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Modellen Coyote 2023 är inte bara ett verktyg, det är ett konstverk. Dess estetiska design är helt enkelt exceptionell, kombinerar mörka nyanser med orange detaljer som fångar uppmärksamheten. Ett padelracket som inte bara spelar bra utan också ser bra ut.

Läs mer om varumärket Black Crown

Black Crown är inte bara ett varumärke, det är en revolution inom padelvärlden. Från början har de satt standarder för excellens, alltid med sikte på innovation i varje design.

Med ett arv av segrar och ett engagemang för perfektion har Black Crown etablerat sitt namn på padelbanor över hela världen. Varje modell, som Coyote 2023, vittnar om deras hängivenhet och passion för denna sport.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter