Black Crown Hurricane Pro 2022
  • Black Crown Hurricane Pro 2022

Black Crown Hurricane Pro 2022

PVP: 2 742,50 kr
1 644,95 kr
-41% Black Crown
padel racket Black Crown Hurricane Pro 2022 | Skaffa det nya racket från Marte Marrero, ett mångsidigt racket från Black Crown som ger exceptionell touch såväl som kraft och kontroll.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Hurricane Pro White och Fluor

Upptäck det nya Marta Marrero padel racket i vår butik: det gula Hurricane Pro padel racket från den nya Black Crown 2022-kollektionen. Det är ett padel racket för kvinnor, så det har designats med en lägre vikt och kännetecknas av sin mångsidighet, eftersom att dess form är rund och balansen medium.

När det gäller strukturen, kombinerar den kol med 12k tyg på ytan för att uppnå en torrare touch. För att inte tappa känslor är kärnan gjord av mjukt eva-gummi, så det genererar mycket bra uteffekt och minskar vibrationer. För att avsluta kommer du att kunna ge bollen mer snurr tack vare planens grovhet.

Black Crown Hurricane Pro av Marta Marrero, funktioner

  • Black Crown Hurricane Pro 2022 är Marta Marreros nya padel racket.
  • Bra balans i spelet på grund av dess runda formatdesign och medelbalans.
  • Invändig kärna av mjukt eva-gummi som förstärker spelarens känslor.
  • 80 % kolfiber dubbelrör.
  • Halvmjuk beröring för att minska vibrationer och spela utan obehag.
  • Ytorna är förstärkta med 12k tyg och innehåller grovhet.
  • Längre handtag som hjälper dig att utföra tvåhandsbackhanden.
  • Tillgänglig i 2022 Black Crowns racketkollektion för kvinnor.

Vem är det till? Designad för idrottare på avancerad nivå som söker den bästa prestandan både från baksidan av banan och i spelet nära nätet, eftersom Hurricane Pro är mycket välbalanserad i kraft och kontroll.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha den officiella racket av Marta Marrero, en av de bästa WPT-spelarna. Du kommer också att njuta av en exceptionell kolfiberdesign med vita kanter, fluorgula detaljer samt spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa prestandan på banan med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har erövrat många spelares hjärtan. Den har för närvarande en bred samling av padel racket, kläder och andra högkvalitativa tillbehör.

Den här säsongen har han i sitt lag spelare som Marta Marrero eller Adrián Allemandi som är ansvariga för att representera varumärket i alla Masters of the World Padel Tour. Gilla dem och förse dig med de bästa produkterna.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter