Black Crown Coyote gul 2023
  • Black Crown Coyote gul 2023
  • Black Crown Coyote gul 2023

Black Crown Coyote gul 2023

PVP: 1 645,50 kr
657,66 kr
-61% Black Crown
Black Crown Coyote yellow COYELLOW | Black Crown Coyote yellow, perfekt för professionella, erbjuder dig oslagbar precision och kontroll på padelbanan. Upplev utvecklingen i ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Coyote Padelracket gul

Modellen Black Crown Coyote yellow 2023 representerar toppen av innovation och prestanda inom padelvärlden. Noggrant designad för de spelare som strävar efter excellens i varje slag, sticker denna padelracket inte bara ut med sin levande och moderna estetik, utan även för dess prestanda på padelbanan. Om du letar efter en partner som kombinerar teknisk perfektion med stilren skönhet, är Black Crown Coyote gul det rätta valet.

Dess namn är inte bara en identifierare, utan ett löfte om kvalitet. Framtagen för professionella spelare, garanterar dess centrala balans och den optimala sweetspoten i mitten en unik upplevelse, erbjuder överlägsen komfort och kontroll med varje slag.

Funktioner padelracket Black Crown Coyote yellow 2023

  • Placera bollen med oöverträffad precision tack vare dess runda form och balans nära handen.
  • Njut av en oöverträffad känsla med EVA-gummit inuti.
  • En padelracket som snabbt anpassar sig, perfekt för att förbättra ditt spel på rekordtid.
  • Förstärkt struktur som ger oöverträffad motståndskraft och hållbarhet mot slag.
  • Utöka ditt spelområde tack vare dess stora slagyta, perfekt för att korrigera off-center bollar.
  • Tillhör Black Crown 2023 padelracket kollektion.

Vem är det för?

Idealisk för killar som ger sig ut på padelbanan 2 till 3 gånger i veckan. Om du letar efter en kontrollracket som låter dig finslipa din teknik är Coyote gul ditt bästa val, erbjuder en stor sweetspot och en söt beröring.

Varför kommer du att gilla den?

Med Black Crown Coyote gul kommer du att känna kraften i dina händer från första matchen. Dess svarta kombination med neongula detaljer kommer inte bara att dra blickar till sig, utan också ge dig en oöverträffad spelupplevelse.

Läs mer om Black Crown märket

Black Crown har varit en pionjär inom padelvärlden sedan dess början. Deras arv har byggts på kvalitet, innovation och engagemang för sporten. Varje padelracket de släpper på marknaden är resultatet av års forskning och utveckling, alltid med målet att överträffa spelarnas förväntningar.

Med en felfri och erkänd bana inom padelsporten fortsätter Black Crown sin mission att erbjuda högpresterande verktyg för de som strävar efter excellens på padelbanan. Coyote yellow 2023 är ytterligare ett bevis på deras ständiga utveckling och engagemang för spelarna.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter