Black Crown Piton Premium 2024
  • Black Crown Piton Premium 2024
  • Black Crown Piton Premium 2024

Black Crown Piton Premium 2024

PVP: 2 742,50 kr
2 522,55 kr
-9% Black Crown
Black Crown Piton Premium 18091 | Upplev maximal kontroll och kraft med padelracketen Black Crown Piton Premium 2024. Vänta inte längre och känn skillnaden på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Black Crown Piton Premium Padelracket

Vi presenterar den innovativa padelracketen Black Crown Piton Premium 2024, ett måste för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Tack vare Power Soft Memory EVA-gummit kommer du att njuta av en dämpad träff som ger dig bättre kontroll i varje poäng.

Dessutom ger dess 3K kolfiberansikten hållbarhet och lätthet, medan den sandiga ytan SandSpin låter dig sätta effekt på bollen. Double Tubular Air Channel, med 80% kol, förstärker ramen på denna racket och ger den styrka och hållbarhet.

Egenskaper för Black Crown Piton Premium 2024 padelracket

  • Power Soft Memory EVA-gummi för enastående känsla och bättre kontroll.
  • 3K kolfiberansikten för hållbarhet och lätthet.
  • SandSpin-yta för att sätta effekt på bollen.
  • Double Tubular Air Channel med 80% kol för ökad styrka.
  • 2TB CARBON-ram för hållbarhet och styrka.
  • En del av Black Crown 2024 padelracketkollektionen.

Vem är det här racketen för?

Denna Piton Premium-racket är designad för padelspelare som söker en balans mellan kontroll och kraft i varje slag. Med en medium och mångsidig känsla är den perfekt för att utföra en mängd olika slag på banan.

Varför kommer du att älska det?

Du kommer att älska Black Crown Piton Premium 2024 padelracket för dess enastående känsla, som låter dig placera bollen noggrant och ge fart åt dina slag. Dessutom garanterar den robusta och hållbara designen utmärkta prestationer i varje match.

Upptäck mer om märket Black Crown

Black Crown är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Med fokus på kontinuerlig förbättring har de skapat rack som uppfyller kraven från krävande spelare genom att kombinera avancerad teknik med designer som gör skillnad på banan.

Med en historia rik på passion för padel har Black Crown blivit ett pålitligt varumärke för spelare på alla nivåer. Deras produkter, som Piton Premium 2024 padelracket, är resultatet av ett obevekligt åtagande för excellens och innovation.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter