Black Crown Piton Attack 16k 2023
  • Black Crown Piton Attack 16k 2023
  • Black Crown Piton Attack 16k 2023

Black Crown Piton Attack 16k 2023

PVP: 2 852,20 kr
2 851,66 kr
-1% Black Crown
Black Crown Piton Attack 16k PIT16K | Upptäck kraften och kontrollen med Black Crown Piton Attack 16K, oslagbar design och material av hög kvalitet, det är den perfekta partnern för att dominera spelet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Piton Attack 16k Padelracket

Med Black Crown Piton Attack 16K från 2023 kommer du att känna en oöverträffad kraft i varje slag och garantera dig en fördel på padelbanan. Dess design i orange och svarta färger förmedlar inte bara kraft, utan lägger också till en intimiderande stil som kommer att få vilken spelare som helst att sticka ut.

Detta padelracket har designats noggrant för att erbjuda den perfekta kombinationen av kontroll och kraft. Med sin 2TB EVA-kolfiberstruktur vinner du inte bara i smidighet, utan du kommer också att njuta av en bred träffzon tack vare Sweet Spot Area-teknologin.

Egenskaper för Black Crown Piton Attack 16k padelracket

  • Maximal kraft med tårform och medium balans.
  • Extended sweet spot area-teknologi som märkbart utvidgar racketens träffzon.
  • Stora känslor när du slår tack vare Power Soft Memori Eva-gummit i kärnan.
  • Ergonomisk handgrip-system som förbättrar greppet.
  • Yta förstärkt med 16k väv för en torrare känsla.
  • Ingår i Black Crown 2023 padelracket-kollektion.

Vem är det avsett för?

Black Crown Piton Attack 16K är idealisk för avancerade spelare som vill ha kraft och kontroll på padelbanan. Om du gillar att slå hårt på bollen och hålla kontroll över den, kommer detta padelracket att låta dig utföra dina bästa slag och dominera spelet.

Varför kommer du att gilla det?

Detta padelracket är inte bara ett kraftfullt verktyg på padelbanan, dess design i svart med orange detaljer gör det till ett stilsäkert val. Med material av högsta kvalitet garanterar Black Crown Piton Attack 16K optimal prestanda match efter match.

Läs mer om märket Black Crown

Sedan starten har Black Crown varit en pionjär inom padelindustrin och satt standarder för kvalitet med varje lanserad produkt. Med en unik kombination av innovation och tradition har detta märke erövrat padelbanor över hela världen.

Genom åren har Black Crown visat en outtröttlig engagemang för kvalitet och prestanda. Deras arv inom padelvärlden är bevis på en passion som fortsätter att brinna, vilket driver spelare att nå nya höjder.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter