Black Crown Coyote pink 2023
  • Black Crown Coyote pink 2023
  • Black Crown Coyote pink 2023

Black Crown Coyote pink 2023

PVP: 1 645,50 kr
657,66 kr
-61% Black Crown
Black Crown Coyote pink COYPINK | Dyk in i den unika upplevelsen som Black Crown Coyote pink 2023 erbjuder. Perfekt för ambitiösa spelare, kombinerar den kontroll och stiliserad design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Black Crown Coyote pink Padelracket

Black Crown Coyote pink 2023 är den perfekta fusionen mellan design och prestanda, särskilt skapad för de mest krävande spelarna som vill dominera padelbanan med precision och stil. Denna juvel från Black Crown utmärker sig inte bara genom sin imponerande visuella design utan också genom sin förmåga att förstärka spelet, anpassa sig till professionella spelares behov.

Modellen Coyote pink 2023 kombinerar en centrerad balans och en optimal sweet spot, vilket garanterar komfort och högsta kontroll vid varje slag. Den överlägsna prestanda den erbjuder är uppenbar i varje rörelse, vilket gör den till det ultimata vapnet för dem som vill utmärka sig på banan.

Egenskaper padelracket Black Crown Coyote pink 2023

  • En lättmanövrerad racket som framhäver kontrollen under slag tack vare sin runda form och medelbalans.
  • Upplev en oslagbar känsla med EVA-gummi på insidan.
  • Optimera returer av långsamma bollar, utnyttja dess utmärkta bollutsläpp.
  • Struktur förstärkt med kol, vilket garanterar överlägsen hållbarhet och styrka.
  • Perfekt för kvinnor som vill förbättra och finslipa sin teknik i spelet.
  • Tillhör samlingen av padelracketar från Black Crown 2023.

Vem riktar den sig till?

Vi rekommenderar Black Crown Coyote pink 2023 främst till kvinnor med medelhög nivå eller de som spelar tillfälligt. Dess design och tekniska egenskaper gör den idealisk för dem som söker en prisvärd men högpresterande racket, som underlättar att rikta bollen och försvara sig bekvämt.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom att vara tillverkad av högkvalitativa material har Black Crown Coyote pink 2023 en slående design. Kombinationen av svart med rosa detaljer gör den till ett estetiskt förstahandsval för kvinnliga spelare, vilket garanterar inte bara en exceptionell prestanda i spelet utan också en unik look.

Lär dig mer om Black Crown märket

Black Crown har sedan starten varit synonymt med excellens inom padelvärlden. Deras engagemang för innovation och kvalitet återspeglas i varje modell, vilket gör dem till ett ledande varumärke på marknaden. Med en historia full av prestationer och tekniska framsteg har Black Crown blivit valet för många professionella inom sporten.

Den hängivenhet och passion som Black Crown tillför till varje design är uppenbar. Med varje ny kollektion försöker de revolutionera spelet, erbjuda racketar som inte bara förbättrar prestandan utan också återspeglar spelarens personlighet och stil. Coyote pink 2023 är ett klart exempel på detta åtagande för excellens.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter