Black Crown Piton Attack 15K Power 2024
  • Black Crown Piton Attack 15K Power 2024
  • Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

PVP: 2 742,50 kr
2 522,55 kr
-9% Black Crown
Black Crown Piton Attack 15K Power 18092 | Förbättra ditt spel med Black Crown Piton Attack 15K Power 2024. Innovativ design, överlägsen kontroll och enastående kraft. Vänta inte längre och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Piton Attack 15K Power Padelracket

Upptäck den banbrytande padelracketen Black Crown Piton Attack 15K Power 2024, ett måste för padelspelare som söker den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Utformad med innovation i åtanke är detta racket den idealiska kompletteringen för att höja din spel på banan.

Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 utmärker sig genom sin banbrytande teknologi och en design som garanterar enastående prestanda. Tack vare AVAIR-teknologin minskar den vibrationer och förbättrar din reaktion i spelet, vilket minskar trötthet och skador. Dess högkvalitativa struktur och material lovar hållbarhet och en förbättrad spelupplevelse.

Egenskaper för Padelracket Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

  • Optimala dimensioner och balanserad struktur för precision och kraft.
  • Tillverkad med SUPER CONTROL EVA-gummi med densitet 15, för enastående kontroll.
  • Ram av 2TB CARBON och lager av 12K CARBON och LOW DENSITY PITON GLASS för ökad styrka och hållbarhet.
  • AVAIR-teknologi i handtaget för betydande minskning av vibrationer.
  • Avslut med SANDSPIN som ger effekt åt dina slag och förbättrar din teknik på banan.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar från Black Crown 2024.

För vem är det avsett?

Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 är avsedd för avancerade och professionella padelspelare som söker högpresterande på banan. Den är idealisk för de som behöver ett racket som kombinerar innovation, kraft och precision i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 för dess förmåga att förvandla ditt spel, med enastående kontroll och oöverträffad kraft. Dess avancerade design och högkvalitativa material gör den oumbärlig i din idrottsutrustning.

Upptäck mer om varumärket Black Crown

Black Crown står för innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan grundandet har varumärket varit en pionjär inom utvecklingen av racketar som uppfyller de mest krävande spelarnas behov genom att kombinera avancerad teknik med designer som gör skillnad på banan.

Med fokus på kontinuerlig förbättring och passion för padel har Black Crown etablerat sig som ett av de föredragna varumärkena bland spelare på alla nivåer. Produkterna, som racketet Piton Attack 15K Power 2024, är resultatet av ett orubbligt åtagande för excellens och innovation.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter