Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023

Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023

PVP: 1 864,90 kr
1 315,85 kr
-30% Royal Padel
padelracket de padel Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023 | Stäng punkten med kraftfulla skott med detta Royal Padel-racket för dam, en 100 % kolfibermodell som kännetecknas av sin mjuka touch och strävhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Racket för dam Royal Padel RP 850 Pure

Skaffa ditt vinnande svärd med den nya kollektionen av Royal Padel 2023-produkter, där hittar du det nya svarta och turkosa RP 850 Pure Woman padelracket. Det är en modell designad för dam som söker makt eftersom den har designats med en diamantform och balansen är placerad på toppen.

Eftersom det är ett padelracket för damer är det lätt i vikt, mellan 350 - 360 gram, så det är lite mer hanterbart. Den bibehåller en kolkonstruktion så strukturen är solid och motståndskraftig. Som avslutning har den mjukt eva-gummi inuti kombinerat med en antivibrationsstoppare för att ge en bekväm och skadefri träff.

RP 850 Pure Woman svart och turkos, egenskaper

  • Lättare vikt, mellan 350 - 360 gram av den nya Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023.
  • Powerracket tack vare sin diamantform och något höga balans.
  • Du kommer inte att förlora komfort tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Stabilt, vridfritt slag med den nya hjärtdesignen.
  • Styvare struktur med användning av kol för röret.
  • Grov struktur på ansiktena som förstärker effekterna.
  • Ingår i den senaste kollektionen av Royal Padel 2023 damracket.

Vem är det till? Riktar sig till erfarna tjejer, med hög spelnivå som letar efter extra kraft i sitt spel, eftersom nya Pure för damer erbjuder ett mycket bra slag, är ganska hanterbart och ger bra sensationer vid beröring.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av märkets nyheter för dam som vill få ut mer kraft ur sina skott. Den återkommer även med en lätt vikt och en estetik i svart med turkosa detaljer, en kombination som är väldigt populär!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter