Royal Padel Cross Pro 2023
  • Royal Padel Cross Pro 2023
  • Royal Padel Cross Pro 2023

Royal Padel Cross Pro 2023

PVP: 3 291,00 kr
2 336,06 kr
-30% Royal Padel
padelracket Royal Padel Cross Pro 2023 | Kör kraftfulla slag med detta Royal Padel-racket på avancerad nivå, en diamantmodell med en något hög balans som också genererar en mycket bekväm touch
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Svart och orange RP Cross Pro padelracket

Ta fram ditt mest kraftfulla spel med det svarta och orangea RP Cross Pro padelracket, en avancerad nivåmodell designad av Royal Padel 2023. Tack vare sin något högbalanserade diamantform ger den större slagkraft även om den också kommer att överraska dig med dess komfort, så att du knappt märker vibrationerna.

Så det genererar en ganska mjuk touch med kombinationen av polyetengummi med eva. Den innehåller också ett stötdämpningssystem, en märkesteknologi som minskar vibrationer. För strukturen har glasfiber praktiskt taget använts, vilket ger den en mer flexibel touch med vissa kolförstärkningar. För att avsluta har den en grov yta så att du kan utföra effekter.

RP Cross Pro orange och svart, egenskaper

  • Royal Padel RP Cross Pro 2023 innehåller en ny diamantform med en något hög balans.
  • Fantastiska förnimmelser när man slår med den blandade kärnan av eva-gummi med polyeten.
  • Stötdämpningssystem för att eliminera vibrationer.
  • Glasfiberkonstruktion som ger den större spelbarhet.
  • Kolförstärkningar i de mest utsatta områdena.
  • Kraftracket som genererar större sensationer vid slag.
  • Plan med lätt strävhet, vilket kommer att öka effekterna på bollen.
  • Finns i RP 2023 padelracketkollektion.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelaren på hög nivå som gillar att slå bollen hårt eftersom den nya Cross går väldigt bra upp i toppen tack vare diamantdesignen och högre balans men alltid ger bra förnimmelser till tarmkanalen tack vare den blandade kärnan.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en kraftfull padelracket ger den mycket bra sensationer i försvaret. Det är också en exklusiv Royal Padel-modell för APT, så den presenterar en vit design, spektakulära svarta och orangea detaljer.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter