Padelskydd Wilson Padel Svart
  • Padelskydd Wilson Padel Svart

Padelskydd Wilson Padel Svart

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Wilson Padel
Padelskydd Wilson Padel svart fodral | Skydda ditt racket medan du transporterar det med det nya Wilson svarta Padel-fodralet designat med vadderade material för att förhindra att den drabbas av slag eller fall

Padelskydd Wilson Padel svart

Ta hand om ditt racket medan du transporterar det till matchen eller förvara det i padelväskor med den nya kollektionen av fodral till padelracket som du hittar i vår online padelbutik. Upptäck Padel-överdraget från Wilson-firman som har designats i svart med företagets namn i rött.

Inuti har den tillverkats med vadderade material som hjälper till att skydda den från eventuella slag när den transporteras. Den har även designats med ett handtag på baksidan som gör att du kan hänga den över axeln så att du bekvämt kan transportera den till tändstickor.

Wilson svart padelracketskydd, egenskaper

  • Wilson hölstret är tillverkat av vadderade material.
  • Handtag på baksidan för att bära den på axeln.
  • Du kan stänga den för extra skydd med dragkedjan.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för större motstånd.
  • Svart design med röda detaljer
  • Ny kollektion av Wilson 2023 ryggsäckar.

Vem är det till? Detta fodral är idealiskt för alla de försiktiga personer som vill skydda sitt padelracket när de transporteras till matcherna, eftersom det tack vare det faktum att det har gjorts med vadderade material skyddar det från eventuella slag medan du tar det till matchen. tändstickor.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för skyddet det ger racket, utan också för dess svarta design med de mest slående röda detaljerna så att du kan matcha det med dina sportkläder!Vi försäkrar dig att det kommer att bli en av dina väsentligheter!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter