Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II svarta
  • Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II svarta

Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II svarta

PVP: 131,64 kr
131,10 kr
-1% Wilson Padel
Wilson Bela Extra Wide WRTBD II svarta långa armband | Skaffa de nya Bela-armbanden i vår webbutik, ett tillbehör med stor absorptionskraft gjord med de bästa Wislon-materialen

Wilson Bela Extra Wide WRTBD II svarta padelarmband

Att inte ens svett hindrar dig från att spela padel med den nya kollektionen av armband som du hittar i vår webbutik för padel. En av dem är Wilson-märket Bela, som har designats i svart och som även har signaturen från spelaren Fernando Belasteguín.

Detta tillbehör är perfekt för att ta bort svett som en handduk och för att förhindra att svetten från armarna passerar till händerna och få racket att glida medan du spelar. Dessutom, tack vare att den har tillverkats med andningsbara tyger, samlar den inte på sig svett för större komfort.

Wilson armband från Fernando Belasteguin i vitt

  • Wilsons Bela-armband är en del av Fernando Belasteguín-spelarens samling .
  • För större motstånd har de tillverkats av polyester .
  • De hindrar dig från att göra dåliga rörelser som orsakar handledsskador.
  • Låter svett svettas för bättre komfort.
  • De har designats i vitt med spelarens signatur broderad.
  • Nya tillbehör för att spela padel Wilson 2023

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som vill undvika att svettas när de spelar padel eftersom de har designats med absorberande material så att du kan ta bort svetten från din panna och förhindra att den från dina armar passerar till dina händer medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett tillbehör som utan tvekan kommer att bli en av dina nödvändigheter för att spela padel tack vare hur praktiskt det är. De har också designats i vitt så att du kan kombinera dem med alla dina kläder och med ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Det finns många idrottare som litar på Wilson Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden som har vetat hur man anpassar sig till förändrade tider. Upptäck dess nya katalog med skor, kit och tillbehör för att spela padel.

Alla dess produkter är gjorda med kvalitetsmaterial och innovativa tekniska system för att anpassa sig till hela allmänhetens behov. Hitta de skor som passar dina behov bäst till ett bra pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter