Padelskydd Wilson Bela
  • Padelskydd Wilson Bela

Padelskydd Wilson Bela

PVP: 185,94 kr
142,06 kr
-24% Wilson Padel
Wilson Bela Svart | Skydda din racket med Padelskydd Wilson Bela i svart färg. Designad med Fernando Belasteguíns signatur, den erbjuder kvalitet och stil i varje detalj. Upplev exklusivitet på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelskydd Wilson Bela Svart

Padelskydd Wilson Bela i svart färg är inte bara ett skydd för din padelracket. Det är ett tillbehör som kombinerar design, funktionalitet och essensen av den professionella spelaren Fernando Belasteguín. Denna produkt, tillverkad med de högsta kvalitetsstandarderna, garanterar det skydd och stil som din racket förtjänar.

Tillverkad av PU-läder på utsidan och polyester på insidan, är detta skydd det perfekta komplementet för dem som vill transportera sin racket med elegans och säkerhet. Dessutom har den extra kapacitet för att bära personliga föremål som mobiltelefonen eller nycklarna, vilket gör den till ett praktiskt val för alla padelspelare.

Egenskaper för Padelskydd Wilson Bela Svart

  • Rymlig kapacitet: Specifikt designad för att transportera en padelracket.
  • Vadderad foder: Ger extra skydd mot stötar och repor, håller din racket i toppskick.
  • Yttre ficka: Praktiskt utrymme för att förvara mobiltelefon, nycklar och andra små personliga föremål.
  • Stark konstruktion: Tillverkad av PU-läder på utsidan och polyester på insidan, garanterar hållbarhet och styrka.
  • Exklusiv design: I svart med Wilsons logotyp och Fernando Belasteguíns signatur, sänder ut elegans och stil på padelbanan.
  • Ingår i Wilsons tillbehörskollektion 2023.

Vem är den avsedd för?

Detta exklusiva tillbehör riktar sig till spelare som värdesätter kvalitet och design. Idealisk för dem som vill transportera sin racket säkert, undvika skador eller oförutsedda repor, när de reser till padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Padelskydd Wilson Bela är inte bara ett skydd, det är ett kvalitetsmärke som stöds av en av de mest framstående padelspelarna, Fernando Belasteguín. Med den skyddar du inte bara din racket, utan visar också din passion och engagemang för sporten.

Läs mer om varumärket Wilson

Wilson är ett märke med en lång historia inom sportvärlden. Sedan dess grundande har det varit synonymt med innovation och kvalitet. Genom åren har det etablerat sig som ett av de ledande märkena inom olika sporter, inklusive padel.

Samarbetet med framstående spelare som Fernando Belasteguín har stärkt sitt åtagande för kvalitet och prestanda på padelbanan. Att välja Wilson betyder att välja en sporttradition som strävar efter perfektion i varje produkt.

Features År: 2023
Våra bästa produkter