Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Vibora 12cm Negra
  • Muñequera Vibora 12cm Negra

Vibora Armband 12cm Svart

PVP: 54,85 kr
49,37 kr
-10% Vibora
Långt Vibora Negra padelarmband | Stöd och absorberar fukt med detta långa Vibora-armband, ett perfekt tillbehör för de varmaste dagarna eftersom inte en enda droppe svett slipper ut

Långt armband Vibora 12cm Svart

Vi har de bästa tillbehören för att du ska kunna gå välutrustad till dina padelturneringar. Köp Vibor-ett extra stort svart armband, gjort med en kombination av speciella tyger för att erbjuda bästa prestanda.

Den säljs styckvis och i svart med vit logotyp och bibehåller sin prestanda över tid. Utan tvekan ett tillbehör med bästa valuta för pengarna för att greppa racket med kraft och total säkerhet och undvika svett på händerna.

Svart viboraarmband med vit logotyp, funktioner

  • Vibora 12cm Black säljs styckvis.
  • Lång storlek, ca 12 cm.
  • Den kombinerar 69% bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan.
  • Rekommenderas om du kommer ur en ledskada.
  • Undvik överdriven svettning på armar eller ansikte.
  • Samling av Vibor-a tillbehör för padel 2022.

Vem är det till? De är perfekta för alla idrottare som tränar eller spelar padel, eftersom de erbjuder en bra passform och stor uppsugningsförmåga. De är också idealiska för att förhindra obehag i handledsområdet.

Varför kommer du att gilla det? För med dem kan du träna i varmt väder utan att svett är till besvär. Dessutom kommer du att skapa en sensation bland alla dina kollegor med sin slående rosa design, spektakulär!

Ta reda på mer om varumärket ViBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter