Overgrips Head XtremeSoft vit
  • Overgrips Head XtremeSoft vit

Overgrips Head XtremeSoft vit

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Head Padel
Vita Overgrips för Head XtremeSoft racket | Få det bästa greppet om ditt racket med de nya Head XtremeSoft övergreppen designade med mikroperforeringar som tillåter bra svetttranspiration

Overgrips padel Head XtremeSoft vit

Förbättra greppet på ditt racket med den nya kollektionen av overgrips från Head, där du kan hitta en mängd olika modeller att välja mellan. Upptäck nya Xtreme Soft, en modell som har designats med perforeringar som kommer att ge större svetttranspiration.

Dess placering är mycket enkel så det kommer inte ta dig mycket tid, dessutom är materialen som används av hög kvalitet så de kommer att ge dig det största motståndet. Som avslutning säljs de i ett paket med tre enheter så att du kan byta dem eller använda dem i dina racket.

Overgrip Head Xtreme soft i vitt, egenskaper

  • Head Xtreme Soft säljs i ett paket om tre.
  • Enkel placering så det tar inte lång tid.
  • Lätt, de kommer inte att lägga för mycket vikt till din racket.
  • Design med mikroperforeringar för större svetttranspiration.
  • Vit design så att du kan kombinera den med ditt racket.
  • Tillbehör för att spela padel Head 2023.

Vem är det till? Perfekt för de människor som vill förbättra greppet på sitt racket eftersom det är ett viktigt tillbehör som hjälper dig att spela i timmar samtidigt som du undviker överflödig svett på händerna som hindrar dig från att ha ett bra grepp. De är också mycket motståndskraftiga så att du kan leka med dem länge.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de säljs i ett paket med tre enheter så att du kan byta dem när du behöver det. De har även designats i vitt, så att du kan ta dem tillsammans med din padelracket, de kommer att bli dina favoriter!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter