Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Blanco
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Blanco

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Blanco

PVP: 98,69 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Få dessa Vibora padel övergrepp till bästa pris, ett paket med 3 enheter i vitt och smidigt för att ge ett bekvämare grepp

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Blanco

Om du letar efter de bästa paddeltillbehören är du på rätt plats. Köp Pro Smooth x3 White padel overgrips från Vibora Padel 2021 tillbehörskollektion, gjorda av kvalitet och mycket motståndskraftiga material som du nu kan få till ett otroligt pris.

Tack vare sin medeltjocklek lyckas den reducera vibrationer till ett minimum och ger mycket goda beröringskänsla. De går också väldigt bra för att hålla händerna torra och förhindra uppkomsten av blåsor eller sår. Så du kan njuta av ett bekvämt och torrt grepp.

Vibora overgrips Pro Smooth x3 White, funktioner

  • Vibora Pro Smooth x3 White ger ett starkt och torrt grepp.
  • De ger dig optimalt grepp och kontroll under hela matchen.
  • Säljes i blister om 3 st.
  • Medium tjocklek för att inte tappa känslor.
  • Stort värde för priset.
  • Ingår i katalogen med tillbehör till padel Vibora 2021.

Vem är det till? Designad för alla spelare som vill njuta av ett torrt och starkt grepp förutom att minimera vibrationer och ha ett mycket bekvämare spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har ett oemotståndligt pris, så kan du njuta av alla deras funktioner utan att spendera mycket pengar. Dessutom, med sin vita design, kan du kombinera dem med vilken padel racket som helst.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknikerna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter