Vibora King Cobra Elite 24K 2024
  • Vibora King Cobra Elite 24K 2024
  • Vibora King Cobra Elite 24K 2024

Vibora King Cobra Elite 24K 2024

PVP: 3 126,45 kr
3 125,91 kr
-1% Vibora
Vibora King Cobra Elite 24K A000437 | Upptäck Vibora King Cobra Elite 24K 2024, en högpresterande padelracket designad för offensiva spelare och sammansatt av 24k kolfiber
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora King Cobra Elite 24K Padelracket

Upptäck Vibora King Cobra Elite 24K 2024, en padelracket som omdefinierar spelet. Med sin innovativa diamantformade kropp och sammansättning av 24k kolfiber erbjuder den maximal hållbarhet och lätthet. Dess kärna av Pro EVA gummi med medium densitet och den släta 3D-finishen förbättrar kontakten med bollen avsevärt. Designad för spelare som värderar kraft i sitt padelracket, är King Cobra Elite 24K det perfekta valet.

Detta racket ger maximal kraft i varje slag tack vare sin diamantformade form och höga balans. Dess robusta struktur, tillverkad till 100% i kol med 24k-väv i bladet, garanterar enastående prestanda. Dessutom ger dess 3D-texturerade yta ett bättre grepp och bollens effekter. Med förstärkningar i bron för ökad stabilitet och minskad vibration.

Egenskaper för Vibora King Cobra Elite 24K 2024 padelracket

  • Maximal kraft i varje slag tack vare sin diamantformade form och höga balans.
  • Robust struktur till 100% i kol med 24k-väv i bladet.
  • Utmärkt beröring med Pro EVA gummi med medium densitet i kärnan.
  • 3D-texturerad yta för bollens effekter.
  • Förstärkningar i bron för ökad stabilitet och minskad vibration.
  • Tillhör Vibora 2024 racketkollektionen.

För vem är detta racket avsett?

Detta racket är designat för offensiva spelare med hög nivå. Det kräver god teknik för att hantera på grund av kraften och kraven på padelbanan. Om du letar efter en spännande utmaning och vill sticka ut på banan, är detta racketet för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Vibora King Cobra Elite 24K är en av Viboras mest sålda racketer av en anledning. Varje säsong fascinerar den spelare med sin enastående prestanda och attraktiva design. I den här utgåvan återvänder den med sin karakteristiska kombination av synlig kol och röda detaljer som inte bara hjälper dig att vinna, utan också att sticka ut på banan. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Upptäck mer om Vibora-märket

Vibora har satt standarden i padelvärlden genom att förena tradition och innovation för att producera racketar av högsta kvalitet. Deras historia är ett vittnesbörd om innovation, engagemang och passion för sporten. Genom åren har Vibora utvecklats, men deras åtagande för excellens har förblivit konstant.

Varje padelracket de släpper är en reflektion av deras engagemang för kvalitet, deras koppling till padelgemenskapen och deras önskan att driva gränserna för sporten. De erbjuder också en omfattande kollektion av andra produkter, inklusive padelkläder, ryggsäckar och högkvalitativa väskor samt tillbehör.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter