Padelbollar Vibora Elite Team

PVP: 56,92 kr
46,58 kr
-19% Vibora
Pack 3 bollar Vibora Elite Team | Utmärkt prestation i alla dina matcher med dessa Vibora padelbollar, en modell för både träning och hög tävling
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Padelbollar Vibora Elite Team

Njut av ett dynamiskt spel med Elite Tour padelbollen, en ny modell som du hittar i Vibor-a 2022-kollektionen. Det är en boll gjord med kvalitetsmaterial till ett överkomligt pris eftersom den är i mellanklassen men den har många av de egenskaper hos high-end paddelbollar.

Så på banan erbjuder den en snabb studs, utmärkt hållbarhet och en vibrationsfri flygning för maximal njutning. De erbjuder också bra studs och känsla för att bibehålla den bästa kontrollen och bollstarten. De är också gula i färgen vilket ger bra synlighet under alla omständigheter.

Elite Team bollar båt, egenskaper

  • Vibor-a Elite Team bollburken erbjuder avancerade funktioner.
  • De är gula till färgen och bär märkets logotyp.
  • Billiga paddelbollar med utmärkt längd.
  • Flaska med 3 enheter men finns även i förpackningar och kartonger.
  • Konstruktion med kvalitetsmaterial.
  • Den tillhör katalogen Vibor-a 2022 paddelbollar.

Vem är det till? Lämpliga för hög tävling eller träning eftersom de är billiga Vibora-bollar som erbjuder oslagbar prestanda på banan och kan använda dem längre.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den används av några av de bästa professionella spelarna, så är dess prestation på planen oslagbar. De erbjuder också bra sikt både på in- och utsidan eftersom deras gula design gör dem väl synliga.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter