Pack 3 Botes Pelotas Dunlop Padel Pro
  • Pack 3 Botes Pelotas Dunlop Padel Pro

Pack Dunlop Padel Pro 3 Rör

PVP: 218,85 kr
174,97 kr
-21% Dunlop Padel
3 Rör Dunlop Padel Pro bollar | Ge ditt spel mer fart med detta paket med Dunlop Padel-bollar, du kommer att få bollar med hög konkurrens billigare än om du köper en enskild båt
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 26 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Dunlop Padel Pro padelbollar

Utnyttja våra erbjudanden på paddelbollar för att få bästa kvalitet till ett bra pris. Köp paketet med 3 burkar med Dunlop Padel Pro-bollar , en mer livlig och snabbare boll än Dunlop Padel-bollen så att du kan njuta av ett mer dynamiskt spel.

Varje båt är ordentligt stängd för att inte tappa tryck och de är godkända av International Padel Federation (FIP). Den innehåller också kvalitetsmaterial och syntetisk filt för att uppnå utmärkt styrka och hållbarhet.

Pack 3 båtar Pro Padel bollar, funktioner

  • Spara pengar med paketet med 3 enheter Dunlop Pro Padel-bollar.
  • Mer dynamiskt och glädjefyllt spel.
  • Specifik kärna och syntetisk filt av högsta kvalitet.
  • Boll godkänd av International Padel Federation (FIP).
  • Idealisk för hög konkurrens.
  • Ingår i Dunlops samling av padelbollar.

Vem är det till? Fokuserad på atleter som letar efter högpresterande bollar, eftersom den erbjuder fantastisk prestanda på banan samt utmärkt hållbarhet. Utan tvekan en av paddelbollar av högsta kvalitet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att njuta av ett bättre spel på banan, utan du kommer också att spara pengar med vårt paket bollar. Att köpa 3 båtar är billigare än att köpa individuellt, ta del av erbjudandet!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features År: 2020
Våra bästa produkter