Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Lethal Advanced 2022
  • Vibora Lethal Advanced 2022

Vibora Lethal Advanced 2022

PVP: 2 029,45 kr
1 217,13 kr
-41% Vibora
padel racket Vibora Lethal Advanced 2022 | Njut av den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort med detta mångsidiga racket från Vibora, en mycket välbalanserad modell, gjord av kol och mjukt gummi.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Lethal Advanced Red and Gold

Njut av de bästa sensationerna i varje träff med det nya röda och guldiga Lethal Advanced padel racket, en modell från den avancerade serien av Vibora Padel 2022. Väl i vår ägo kommer vi att märka att den är mycket hanterbar eftersom den är mycket väl kompenserad i kraft och kontroll tack vare sin droppformade design och medium balans så att den anpassar sig till alla spelstilar.

Företaget har inte sparat några resurser i sin tillverkning, så det har använt kol i rörformen kombinerat med ett lager av 3k-tyg för ytan som förbättrar dess kraft. Eva mjukt gummi har använts för kärnan, så det genererar en mjuk träff med knappt några vibrationer tack vare sin hjärtdesign.

Vibor-a Lethal avancerad rött och guld, funktioner

  • Den nya Vibora Lethal Advanced 2022 anpassar sig till alla spelstilar.
  • Förbättra din bolleffekt och förnimmelserna när du slår med det mjuka eva-gummit.
  • Ny hjärtdesign som eliminerar vibrationer och njuter av ett säkrare spel utan skador.
  • Utmärkt motstånd och soliditet tack vare kolkonstruktionen hos röret.
  • Stort format med medium balans, ger både kraft och kontroll.
  • Ytan har förstärkts med 3k-tyg, vilket ger en torrare touch.
  • En av nyheterna i avancerade Vibor-a Padel 2022 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det den bästa allierade för en spelare på hög nivå som vill dominera vilken del av banan som helst, eftersom den, tack vare mångsidigheten hos den nya dödliga avancerade, presterar mycket bra både på baksidan av banan och nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att älska dess prestanda utan också dess design, och dess släta glänsande finish gör den spektakulär. Du kommer inte att kunna sluta titta på henne med hennes svarta kombination samt röda och gulddetaljer, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många års historia av företaget, som utrustar spelare av storleken Josete Rico bland många fler elitidrottare.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter