Vibora King Cobra Classic Edition
  • Vibora King Cobra Classic Edition

Vibora King Cobra Classic Edition

PVP: 2 742,50 kr
1 480,53 kr
-47% Vibora
Vibora King Cobra Classic Edition padel racket | Ta ut dina vinnande bilder med detta högpresterande Vibora-racket, en kraftfull modell som återkommer med 3k-tyg för att öka kraften i ditt spel.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora King Cobra Classic Edition Röd

De senaste modellerna för att nå kollektionen Vibora Padel 2022 finns nu tillgängliga. En nyutgåva av en klassiker av märket Vibora padel återkommer: det svarta och röda King Cobra Classic Edition padel racket, designat i en diamantform och med svängningen till toppen för överdimensionerad kraft.

Kolfiber har använts för sin konstruktion, som förstärker ytan i 3k-tyg så att dess beröring är ganska torr. För att förbättra sensationerna när du slår, har mjukt eva-gummi införlivats inuti, så att du kommer att njuta av en fantastisk bolleffekt och mindre vibrationer.

Vibor-a King Cobra röd klassisk utgåva, funktioner

  • Ren kraft med Vibora Copper 2019.
  • Mjukt eva-gummi i kärnan som förhindrar störande vibrationer
  • Den kombinerar Kevlar och 12K Carbon i sin struktur för att uppnå mer soliditet.
  • Den bibehåller grovheten i sina plan, vilket hjälper dig att skapa effekter.
  • Liquid Tech-koncept för överlägsen prestanda.
  • Ökar dämpningen i känslan av att slå.
  • Ingår i det avancerade sortimentet av Vibor-a Padel 2019 racket.

Vem är det till? Designad för erfarna spelare som letar efter en total punch, eftersom kopparn är en av de mest kraftfulla modellerna av företaget och inte kommer att svika dig i anfallsspelet.

Varför kommer du att gilla det? För med den nya kolförstärkningen uppnås ytterligare en balanspunkt mellan makt och kontroll. Dessutom presenterar den en ny kosmetika i svart och orange med en touch av glanslack. Vi kan bara säga... spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter