Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Assassin 2021
  • Vibora Assassin 2021
  • Vibora Assassin 2021

Vibora Assassin 2021

PVP: 3 071,05 kr
2 028,91 kr
-34% Vibora
padel racket de padel Vibora Assassin 2021 | En av de mest balanserade Vibora-racket, gjorda med de bästa materialen i branschen för att uppnå bästa prestanda i alla åtgärder
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Assassin Azul

Krossa dina rivaler med Assassin padel racket i blått, en av de mest balanserade i den nya Vibora Padel 2021-kollektionen. För detta har den designats med en tårform och innesluten balans, så att du kan njuta av en kraftfull träff från ovan och kontrollera på off-center bollar.

Senaste generationens kol har använts för dess konstruktion, vilket förstärker planen med 12k tyg. Den genererar också mycket bra sensationer vid slag tack vare det mjuka eva-gummit inuti, så det genererar mer bollutmatning och mindre vibrationer. Dessutom ger dess nya hjärtdesign stabilitet.

Vibor-a Assassin blå, egenskaper

  • Med Vibora Assassin 2021 kommer du att njuta av både kraft och kontroll.
  • Kärna med mjukt eva-gummi för att uppnå större bolleffekt.
  • Den innehåller antivibrationsteknik för att kunna spela i timmar utan obehag.
  • Full carbon konstruktion, förstärker ytan med 12k tyg.
  • Droppform med medium balans, en av de bästa mångsidiga racket.
  • Ny hjärtdesign som ger större stabilitet och soliditet till strukturen.
  • En av de högt konkurrensutsatta Vibor-a Padel 2021-racket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare med ett mångsidigt spel, som spelar både i backhand- och forehand-områdena, vilket är anledningen till att de behöver en mångsidig racket för att få sina bästa skott från alla delar av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av nyheterna med vibora, ett av de varumärken som föredras av spelare. Dessutom kommer du att fascineras av dess design i svart och blått med en slät glänsande finish, en kombination som du inte kommer att gå obemärkt förbi!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter