Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Yarara Advanced 2020
  • Vibora Yarara Advanced 2020
  • Vibora Yarara Advanced 2020

Vibora Yarara Advanced 2020

PVP: 3 291,00 kr
1 711,32 kr
-49% Vibora
Vibora Yarara Advanced paddelskyffel ny modell röd | Dominera spelet med detta kraftfulla Vibora-racket, en av de mest sålda modellerna för sin prestanda som återkommer i den här utgåvan med en hård touch och ny design.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor-a Yarara Advanced roja

En ny utgåva av den mest fruktade padel racket av spelare återvänder: Yarara Advanced från den nya padel racketkatalogen Vibora 2020. Det är en av nyheterna för denna säsong, en modell i droppformat och något uppåt så att spelaren får en extra kraft.

Varumärket har använt sina bästa teknologier och material i sin konstruktion, så det har en kolstruktur, vilket ger det stor motståndskraft. Inuti har den halvhårt gummi och har ett anti-vibrationssystem för att njuta av ett spel utan skador.

Vibor-a Yarara Avancerad röd, analys

  • Vibora Yarara Advanced 2020 erbjuder en hårdare beröring med eva-gummi med medelhög densitet.
  • Mjukare slag tack vare dess antivibrationssystem.
  • Teardrop-format för att bibehålla en bra sweet spot och något hög balans.
  • Kolkonstruktion, förstärker omkretsen för större motstånd.
  • Ny design av hjärtat som ger det en stabil träff utan att vrida sig.
  • Estetik med ormen i rött och glansigt lack.
  • En av de nya Vibor-a Padel racketsna för män 2020.

Vem är det till? Lämplig för de svåraste, med en professionell eller avancerad spelnivå eftersom det är en kraftfull padel racket på grund av dess balans och använda material. Så det kommer att hjälpa dig att få bollen ur banan med lätthet.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer få dina rivaler att darra bara genom att se det. Njut av dess oklanderliga design i svart, röd orm och silverdetaljer. Utan tvekan en bild som stämmer väl överens med hans spelstil, att vara en aggressiv padel racket både på och utanför banan.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter