Star Vie Vesta 2.0 2023
  • Star Vie Vesta 2.0 2023
  • Star Vie Vesta 2.0 2023

Star Vie Vesta 2.0 2023

PVP: 1 447,93 kr
1 316,29 kr
-10% Star Vie
Padelracket Star Vie Vesta 2.0 | Förbättra ditt spel med detta Star Vie initieringsracket, en modell för snabb anpassning och av högsta kvalitet för nybörjare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Star Vie Vesta 2.0

Njut av de bästa sensationerna på banan med den nya upplagan av det blå och rosa Vesta 2.0 padelracket, en modell som finns i den nya Star Fri 2023-kollektionen. Den har en kol- och glasfiberkonstruktion, vilket ger den en bra hållbarhet samt en mer elastisk touch för att göra det lättare att leka med den.

På banan erbjuder den utmärkt kontroll över bollen eftersom den har utformats i ett runt format och med en innesluten balans, så det hjälper dig att undvika att göra otvungade fel. Den utmärker sig också för sin mjukare touch, eftersom den har mjukt eva-gummi i kärnan, som absorberar vibrationer mycket bra.

Star Fri Vesta 2.0 blå och rosa, egenskaper

  • Bred sweet spot av nya Star Vie Vesta 2.0 på grund av dess runda format och innehöll balans.
  • Ram med kolförstärkningar som ger den större motståndskraften.
  • Spel utan skador tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Bra spelbarhet med användning av glasfiber på planen.
  • Snabbanpassningsracket för nybörjare.
  • Det låter dig utvecklas och definiera din spelstil.
  • Modell ingår i Discover Star Vie 2023-serien av racket.

Vem är det till? Designad för idrottare som ännu inte behärskar padeltekniken och vill kontrollera bollen bättre, eftersom nya Vesta ger bra kontroll, komfort och ett bra slag för att främja snabb progression.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en billig Star Vie padelracket med vilken du kommer att njuta av bra prestanda på banan samt en vacker design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination i blått på svart bakgrund samt rosa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår onlinebutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter