Star Vie Spika 2.0
  • Star Vie Spika 2.0
  • Star Vie Spika 2.0

Star Vie Spika 2.0

PVP: 1 754,10 kr
1 096,90 kr
-38% Star Vie
Star Vie Spika 2.0 SPIKA2-0 | Njut av stor kontroll i alla dina slag tack vare denna Star Vie inledande padelracket, en modell som snabbt anpassar sig och med vilken du snabbt kommer att göra framsteg
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Spika 2.0 vit

Förbättra din spelstil med padelracketen Spika 2.0 vit, en modell från Star Vie's nybörjarserie 2023. Den erbjuder en stor träffyta, vilket hjälper dig att korrigera de bollar som inte träffas i centrum och undvika misstag. Den har en rund form kombinerat med en balans nära handen.

För dess konstruktion har kol och glasfiber använts, en blandning som ger den större motstånd mot slag samt en mer elastisk känsla för att njuta av en stor spelbarhet på planen. Dessutom inkluderar den mjuk EVA-gummi inuti, vilket minskar vibrationer och genererar större bollutgång.

Star Vie Spika 2.0 i vit, egenskaper

  • Star Vie Spika 2.0 2023 är en nybörjarracket.
  • Större motstånd tack vare kolförstärkningarna i röret.
  • En mer bekväm känsla med lågdensitetsgummi i kärnan.
  • Rund format med låg balans för större kontroll.
  • Yta i glasfiber för bättre känsla.
  • En racket som snabbt anpassar sig och förlåter våra misstag.
  • Inkluderad i Star Vie's inledande serie av padelracketar 2023.

Vem är den riktad till? Den är riktad till spelare som börjar spela padel och vill göra det med en lätthanterlig racket, som låter dem kontrollera bollen för att lätt returnera den till motståndarens fält och även njuta av en mjukare känsla.

Varför kommer du att gilla den? Tack vare användningen av mer elastiska material, erbjuder den mycket bra känslor så det kommer inte vara svårt att vänja sig vid den. Dessutom kommer du att älska dess nya design i vit färg med silverlogotyp samt röda detaljer.

Upptäck mer om varumärket STARVIE

Gå över till ett av de företag som har bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Märket har en lång historia i sektorn eftersom deras produkter alltid är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda idrottare bästa möjliga prestanda. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med deras produkter.

Njut i vår onlinebutik av deras nya kollektion av padelracketar, utrustning, racketväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter