Padelbollar StarVie Padel Master Ball 24 rör x 3
  • Padelbollar StarVie Padel Master Ball 24 rör x 3

Padelbollar StarVie Padel Master Ball 24 rör x 3

PVP: 1 645,50 kr
1 206,15 kr
-27% Star Vie
Kullåda StarVie Padel Master Ball 24 x 3 | Dynamiskt spel med dessa Star Vie padelbollar, en låda med 24 x 3 burkar av den officiella bollen i National Padel Series för att tävla på bästa nivå

Padelbollar StarVie Padel Master 24 rör x 3 enheter

Om du vill njuta av ett fantastiskt spel, skaffa den nya StarVie Padel Master Ball-lådan nu. Det är den officiella bollen i National Padel Series, så den är gjord med kvalitetsmaterial. Således utmärker de sig för sin utmärkta hållbarhet och precision och kan njuta av ett mer dynamiskt spel.

Den nya Star Vie-bollen har designats i gult med en kontrasterande logotyp, så den ger bra synlighet på både inomhus- och utomhusplaner. De erbjuder också en större rebound och anpassar sig snabbt till alla typer av underlag eller paddelbanor.

Box med 24 StarVie Padel Master Ball-båtar, egenskaper

  • Med StarVie Padel Master Ball box får du totalt 72 padelbollar.
  • Du kommer att få mer studs och snabbhet i ditt spel.
  • Kvalitetsmaterial som garanterar optimal hållbarhet.
  • Officiell boll i National Padel Series.
  • I gul färg och korrekt trycksatt flaska.
  • Ny modell av Starvie Padel padelbollar.

Vem är det till? För hög tävling och även för träning eftersom de erbjuder den bästa prestandan i alla situationer, behåller sina egenskaper längre så att du inte behöver ändra dem mitt i matchen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är mycket billigare än om du köper dem individuellt, så sparar du pengar. Dessutom, tack vare deras fantastiska hållbarhet, försäkrar vi dig att de håller i gott skick mycket längre, så att du inte behöver byta dem så ofta.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Upplev de bästa sensationerna med Starvie Padel, ett företag med ett stort rykte som har lyckats få fotfäste på denna mycket konkurrensutsatta marknad. Varje säsong arbetar de med att tillämpa de senaste tekniska innovationerna på sina padelracket och uppnå spektakulära resultat.

Dessutom utökar den sin katalog med sportkläder, padelväskor och accessoarer. Byt till svält, professionella spelare från World Padel Tour har redan gjort det, mer än tillräckligt bevis för hela sin karriär.

Features År: 2022
Våra bästa produkter