Star Vie vit 2024 Padelväska
  • Star Vie vit 2024 Padelväska
  • Star Vie vit 2024 Padelväska

Star Vie vit 2024 Padelväska

822,75 kr
Star Vie
Star Vie vit lila | Skaffa den vita och lila padelväskan Star Vie, med innovativ design och optimal kapacitet för att transportera all din paddle-utrustning till banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Star Vie racketbag vit 2024

Upptäck elegansen och funktionaliteten med den Padelväska Star Vie Vit 2024, en viktig del för paddle-entusiaster. Denna padelväska, i en sofistikerad vit färg, kombinerar innovativ design med praktisk kapacitet som tillfredsställer alla dina behov på banan.

Padelväska Star Vie Vit 2024 utmärker sig med sin avancerade design och erbjuder TermoTech-fack för optimal skydd av dina racketar. Dess struktur är utformad för komfort och möjliggör organisering och säker transport av utrustning, sportkläder och tillbehör.

Egenskaper Padelväska Star Vie Vit 2024

  • En av de största, med ungefärliga mått på 52 cm x 25 cm x 28 centimeter.
  • Tillverkad av PU-läder för hållbarhet och en elegant touch i designen.
  • Håller paddle-racketar skyddade från temperaturväxlingar med Termotech-funktionen.
  • Central ficka och särskilt skofack med ventilation, med fokus på att vårda din utrustning.
  • Inbyggd ländryggsförstärkning för ökad komfort under transport.
  • Tillhör Star Vie 2024 paddlebag-kollektionen.

För vem är den här?

Den vita Star Vie-väskan är idealisk för kvinnliga paddle-spelare som letar efter en produkt av högsta kvalitet och snygg estetik. Designad både för professionella och amatörer erbjuder den en elegant och praktisk lösning för att transportera din utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Den innovativa designen och funktionaliteten hos den vita Star Vie-padelväskan kommer att imponera på dig. Dess lagringskapacitet tillsammans med den felfria vita färgen och de lila detaljerna gör den till det perfekta valet för krävande kvinnor.

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie, känt för sin innovation och kvalitet inom paddelvärlden, har varit ledande i skapandet av utrustning som förbättrar spelupplevelsen. Deras engagemang att kombinera avancerad teknik med exklusiva designer återspeglas i varje produkt, inklusive Padelväskan Vit 2024.

Med en rik historia av passion för paddel har Star Vie etablerat sig som ett pålitligt varumärke bland professionella spelare och entusiaster. Deras produkter, som Padelväskan Vit 2024, vittnar om deras åtagande för kvalitet och djup kunskap om sporten.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter