Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021
  • Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021
  • Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021

Armband Star Vie Yellow Blue 2021

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Star Vie
Fantastiskt Star Vie-armband för att spela padel, gjort med de bästa materialen samt en slående gul design och marinblå logotyp

Armband Star Vie Yellow Blue 2021

Upptäck spelarens favorittillbehör i vår onlinebutik. Skaffa det nya Yellow Star Blue padelarmbandet från kollektionen Star Fri 2021. Det kommer i individuella förpackningar och har stora mått, cirka 10 x 8 centimeter.

Dess huvudsakliga funktion är att bekämpa överdriven svettning i armar och händer. För sin utarbetning har olika typer av tyg kombinerats för optimal prestanda. Dessutom ger de det perfekta stödet för att undvika obehag i handleden.

Star Vie gult armband med blå logotyp, funktioner

  • Star Vie Yellow Star Blue 2021 är till salu individuellt.
  • Längsta storlek, cirka 10 x 8 centimeter.
  • 80% bomull, 15% nylon och 5% elastan har använts
  • Gul design med marinblå stjärna.
  • Den hindrar svett från att nå händerna och stöder handleden.
  • Samling av Star Vie Padel 2021-tillbehör.

Vem är det till? De är det bästa alternativet för alla idrottare som vill njuta av ett bra grepp om racket eftersom det förhindrar att svett hamnar på våra händer. De är också perfekta för att undvika dåliga gester och skador.

Varför kommer du att gilla det? Även om den säljs individuellt, erbjuder den hög absorptionsförmåga, så att du kan använda den under de varmaste dagarna. Den har också en spektakulär design i gult och marinblått logotyp.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter