Armband Head 5" röda
  • Armband Head 5" röda

Armband Head 5" röda

PVP: 109,70 kr
87,21 kr
-21% Head Padel
Armband Head 5 långa röda | Få detta paket med 2 enheter av armband för att spela padel Head 5" i rött, ett tillbehör tillverkat av absorberande tyg som förhindrar svett
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Head 5 röda

Du har säkert någonsin besvärats av svett när du spelar. För att förhindra att detta hindrar dig från att tjäna de viktiga poängen kan du i vår tillbehörskatalog hitta olika alternativ av armband i olika färger och storlekar. Upptäck det långa röda huvudarmbandet med absorberande tyg.

Du kommer att kunna hitta det här tillbehöret med en design med märkets broderade logotyp, och tillverkad av material som behåller fukt och kommer att förhindra att svett gör att du får dåligt grepp om ditt racket eller halkar och det är också mycket användbart för att ta bort svetten från pannan och att den inte når dina ögon.

Armband Head 5" långt rött, egenskaper

  • Blister med 2 enheter av Head 5" rött armband.
  • Tillverkad i elastiskt tyg för bra passform.
  • Absorberande material som håller kvar fukt.
  • Broderad märkeslogotypdesign.
  • De låter dig enkelt torka bort svett från ansiktet.
  • Nya armband för att spela padel från Head 2023.

Vem är det till? Den riktar sig till alla idrottare som vill skydda handleden när de sportar och ge värme till detta område, eftersom det är ett tillbehör som förhindrar obehag i leden och som även motverkar svettningar i armarna så att du kan spela utan distraktioner.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer säkert att gilla dem på grund av deras röda design med detaljerna i märkets logotyp. Tack vare dess absorberande tyg kan du dessutom hålla dig torr och förhindra att svett blir till besvär under varma dagar. Du kan även hitta detta huvudarmband i andra färger.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter